SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Surpriză în Liga Națională de handbal » HCM Constanța, cîștigătoarea ultimelor 6 titluri, a ratat calificarea în semifinalele play-off-ului

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2015 18:53

CSM Bucureşti a furnizat marea surpriză a "sferturilor", eliminînd campioana ultimelor şase ediţii. Constanţa nu a putut trece peste problemele financiare şi încearcă să se salveze de la faliment

Într-un sezon în care s-a confruntat cu mari probleme financiare, jucătorii acumulînd şi cîte şase luni de neplată, Constanţa a sperat că o va scoate la capăt. Angrenată pe trei fronturi, cupe europene, Cupa României şi campionat, HCM a rămas din cauza accidentărilor fără doi jucători de bază: căpitanul Laurenţiu Toma şi sîrbul Dalibor Cutura.

CSM Bucureşti a profitat din plin de neajunsurile "marinarilor". "Tigrii" lui Bozo Rudici au fost letali în chiar meciul trei, cîştigat joi cu 24-23. Cele două echipe s-au aflat pe rînd la conducere, bucureştenii au condus şi la trei goluri, dar gazdele au revenit de fiecare dată. Constantinovici a marcat cu un minut şi zece secunde înainte de final şi în ciuda tuturor eforturilor, constănţenii nu au mai putut egala.

Pentru HCM, campioana ultimelor şase ediţii, se anunţă vremuri grele. Fără bani, jucătorii vor pleca, cu siguranţă. Popescu a şi semnat cu Saint Raphael, în Franţa, antrenorul Sundovski e şi el cu bagajele făcute. În plus, după 13 ani neîntreruţi de participări în cupele europene, timp în care a răpus echipe precum Barcelona, Montpellier, Pick Szeged, a bifat un Final Four de Cupa EHF, Constanţa nu va mai juca nici în Europa! "E trist, dar sper ca acesta să nu fie sfîrşitul. E tot ce-mi doresc pentru o echipă care a făcut istorie în handbalul românesc", a declarat dezamăgit portarul Mihai Popescu.

Şi Minaur s-a calificat!

HCM Minaur Baia Mare s-a calificat şi ea în penultimul act după ce a învins ieri cu 27-19 pe Ştiinţa Bacău. Minaur va juca în semifinale cu Dinamo. În cealaltă semifinală se vor întîlni Potaissa Turda şi CSM Bucureşti. Primele meciuri au loc duminică.

TABLOUL SFERTURILOR - MASCULIN

CSM Bucureşti- HCM Constanţa 31-29
HCM Constanţa-CSM Bucureşti 27-21
HCM Constanţa-CSM Bucureşti 23-24
CSM Bucureşti calificată  
Potaissa Turda-HC Odorhei 26-23
HC Odorhei-Potaissa Turda 28-28 (3-5 după 7 metri)
Potaissa Turda calificată  
Ştiinţa Bacău-Minaur Baia Mare 23-19
Minaur Baia Mare-Ştiinţa Bacău 24-22
Minaur Baia Mare-Ştiinţa Bacău 27-19
Minaur calificată  
Dunărea Călăraşi-Dinamo Bucureşti 29-29 (4-3 după 7 m)
Dinamo Bucureşti-Dunărea Călăraşi  28-26
Dinamo Bucureşti-Dunărea Călăraşi  28-24
 Dinamo calificată  

SEMIFINALE

Potaissa Turda CSM Bucureşti
Dinamo Bucureşti Minaur Baia Mare

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  07 Mai 2015, 22:43

Pai si Mazare ce zice de faliment?:))))

sapte_neti
sapte_neti  •  07 Mai 2015, 20:45

ba puricea iar v-au furat arbitrii ? :)))))))) noroc ca ati jucat la constanta ca de nu la pauza fugeati la gara sa prindeti trenul :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează