SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU - HCM RM. VÎLCEA 25-25

Surpriză mare în Liga Naţională » HCM Rm. Vîlcea, egal la Zalău!

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 20:08

HCM Rm. Vîlcea a produs marea surpriză a etapei a 16-a a Ligii Naţionale feminine după ce a terminat la egalitate, 25-25 cu HC Zalău, în deplasare.

Echipa Simonei Gogîrlă, care reuşeşte abia al treilea punct în clasament, a încurcat formaţia lui Gheorghe Tadici, care are acum bătăi de cap pentru a rămîne pentru un loc de play-off. Zalăul e pe locul 6, cu 25 de puncte, fiind urmată la doar patru puncte de CSM Bucureşti şi Cetate Deva!

HCM Baia Mare nu a avut nici un fel de emoţii, la Bucureşti, pentru disputa cu CSM, liderul impunîndu-se cu 29-25, în condiţiile în care nu le-a putut folosi pe Paula Ungureanu şi Gabriella Szucs. Brăila a obţinut un singur punct la Craiova, în confruntarea cu SCM, în timp ce Romanul a învins Ploieştiul şi şi-a consolidat poziţia a treia în clasament.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Februarie 2014, 15:59

aproape sa castige cele 2pct(cu 4min luca duce dif la 2goluri,poate Tadici nu a "uitat"ca la Valcea a mancat o paine alba si ca mai pastreaza legatura...)simona cred ca de la urmat meci o va avea si pe gogorita in lot(au nevoie de pivot si extreme )si determinare..fetele sa stie ca in sala Traian au jucat campioane...

suporter_valcean
suporter_valcean  •  09 Februarie 2014, 10:34

Tadici trebuie sa fie foarte fericit. A ajuns sa joace de la egal la egal cu Valcea. Bravo, Ghitza!! Tine-o tot asa! PS. Nu-i spuneti ca HCM nu-i Oltchim! Nu-i stricati omului bucuria; trezirea la realitate s-ar putea sa-i fie fatala. Spuneti-i, ce vrea sa auda: esti mare, Ghitza! Cel mai mare!!

masim
masim  •  09 Februarie 2014, 09:34

super Tadici "isi face treaba"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează