SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Suspecţi de blat! » Meciul HCM Roman - HC Zalău (24-24) naşte semne de întrebare

Gheorghe Tadici, antrenorul HC Zalău. +1   FOTO
Gheorghe Tadici, antrenorul HC Zalău.

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 19:34

Meciul de handbal dintre HCM Roman şi HC Zalău e suspectat a fi fost un meci strategic, făcut între doi prieteni: Cornel Bădulescu şi Gheorghe Tadici.

HCM Roman- HC Zalău, meciul din Liga Naţională feminină de handbal disputat miercuri dimineaţă, la Roman, s-a terminat la egalitate, 24-24. Gazdele au condus, cu trei minute înainte de final, cu 24-21. Cu om în minus însă, Zalăul a marcat de trei ori şi a restabilit egalitatea! Tehnicianul oaspetelor, Gheorghe Tadici, suspendat după meciul cu Brăila, a stat undeva în tribună, echipa fiind condusă de pe bancă de soţia sa, Elena Tadici!

" Blat pe prietenie, nu pentru pariuri!"
Imediat după joc, mai mulţi oameni din handbal au convenit că cele două echipe s-au înţeles pentru un rezultat de egalitate. Singurul care a spus lucrurilor pe nume a fost patronul de la Cetate Deva, Marian Munteanu, cel care se află cu echipa sa în luptă pentru evitarea retrogradării, alături de HCM Roman.

"A fost blat! Exact cum spune şi Tadici în declaraţia sa, că va fi acuzat de blat. Se simte cu musca pe căciulă! Din vară, de cînd nu am rupt relaţia de prietenie cu el, m-a ameninţat că va face tot posibilul să mă retrogradeze. Dă puncte tuturor echipelor de la retrogradare, numai să-mi facă mie rău", spune Munteanu.

Oficialul de la Deva spune că au mai fost alte două partide în care Zalăul a terminat egal, în care rezultatul se ştia dinainte. "Cu Ploieştiul, la Zalău, şi cu CSM, la Bucureşti, tot blaturi au fost! Şi nu vă gîndiţi că pentru pariuri, el nu joacă la pariuri! Şi-a pus ambiţia cu mine", a adăugat Munteanu.

Acesta spune că Tadici le-a pus gînd rău şi celor de la Cluj. "Pe Covaciu l-a ameninţat că nu va mai termina pe locul doi, ca pînă acum. Lui nu are ce să-i facă, Jolidon are echipă, dar vrea să-l scoată din cupele europene", a încheiat Munteanu.

Pune egalul pe oboseala fetelor
Gheorghe Tadici a explicat egalul prin faptul că echipa sa a jucat duminică, în sferturile de finală ale Cupei EHF, returul contra echipei franceze HBC Nîmes. "Am disputat în nouă zile trei partide, fiecare cu dificultatea sa, dintre care două de cupă europeană şi un derby cu Oţelul Galaţi, în timp ce Romanul venea după zece zile de pauză şi asta s-a văzut", a declarat Tadici pentru handbalvolei.ro. "A fost un meci între două echipe cu două obiective diferite. Noi ne doream să rămînem sus în clasament, pe cînd Romanul era cu cuţitul la os. A fost un meci aprig disputat, în care adversarele au avut şansa să cîştige, au avut 24-21 în minutul 58 şi superioritate numerică. Am reuşit să revenim şi pot spune că noi sîntem cei care au luat un punct".

7.00 era cota pentru un meci egal la jocul dintre HCM Roman şi HC Zalău. Singura casă de pariuri care a avut partida în ofertă a fost Public Bet

"Chiar dacă există unele persoane care vor afirma că acest meci a fost blat, noi am cîştigat un punct şi sînt mulţumit că am revenit atît pe finalul primei reprize, cînd am egalat la 13, cît şi la finalul partidei" (Gheorghe Tadici, antrenor Zalău)

Egalurile lui Tadici în Liga Naţională
26-26 cu CSM Bucureşti (deplasare)
22-22 cu CSM Ploieşti (acasă)
24-24 cu Neptun Constanţa (deplasare)
24-24 cu HCM Roman (deplasare)

CLASAMENT ROMÂNIA
1. Oltchim 32p (16 jocuri)
2. HC Zalău 28p (19 j)
3. Dunărea Brăila 25p (17 j)
4. Jolidon Cluj 25p (17 j)
5. Oţelul Galaţi 23p (18 j)
6. CSM Bucureşti 17p (19 j)
7. HCM Baia Mare 17 p (17 j)
8. HCM Roman 16p (19 j)
9. Corona Braşov 15 p (19j)
10. CSM Ploieşti 14p (20 j)
11. Neptun Constanţa 14p (18 j)
12. SCM Bacău 11p (18j)
13. Cetate Deva 10p (18j)
14. CSM Craiova 8p (20j)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
anitzaa
anitzaa  •  16 Martie 2012, 14:15
Postat de rivs1953 pe 16 Martie 2012, 13:02

UN ALT PSEUDO-ZIARIST, DE FAPT UN ANONIM..NONAME !!! CARE ARUNCA CU IDEII TAMPITE IN MUNCA UNOR OAMENI !!! DACA ERA SIGUR DE AFIRMATIA FACUTA ISI MAZGALEA NUMELE IN JOSUL PAGINII !!! A SCRIE DUPA URECHE ESTE OCUPATIA ACESTUI NONAME !!! DACA S-AR TINE CINEVA DE EL AR DESFIINTA GAZETA !!! MACAR SA FI FOST LA MECI !!!! GSP .....SCAPATI DE ACEST NONAME !!! ASTEP RASPUNS DE LA GSP !!!!!

E scris foarte clar numele autorului articolului. Dupa cum bine stim cu toii, Ursescu e cel care scrie articolele despre handbal.

dora
dora  •  16 Martie 2012, 13:08

In cheama Ursescu pe ziarist...acu adevarul e la mijloc, golanul de Tadici urla, de obicei, cind HC Zalau pierde un punct sau lua bataie si acuza ca Oltchimul e de vina...de data asta nu a fost isteric...

rivs1953
rivs1953  •  16 Martie 2012, 13:02

UN ALT PSEUDO-ZIARIST, DE FAPT UN ANONIM..NONAME !!! CARE ARUNCA CU IDEII TAMPITE IN MUNCA UNOR OAMENI !!! DACA ERA SIGUR DE AFIRMATIA FACUTA ISI MAZGALEA NUMELE IN JOSUL PAGINII !!! A SCRIE DUPA URECHE ESTE OCUPATIA ACESTUI NONAME !!! DACA S-AR TINE CINEVA DE EL AR DESFIINTA GAZETA !!! MACAR SA FI FOST LA MECI !!!! GSP .....SCAPATI DE ACEST NONAME !!! ASTEP RASPUNS DE LA GSP !!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close