SPORTURI  »  HANDBAL  »  BRASOV - ZALAU 26-31

Tadici a dat lovitura! A bătut cu Zalăul la Braşov, 31-26

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2009 00:00

După ce a pierdut-o pe vedeta echipei, portugheza Alexandrina Barbosa, plecată la campioana Spaniei, SD Itxako, Rulmentul Braşov a pierdut ieri primul meci pe teren propriu în actuala ediţie de campionat: 26-31 cu HC Zalău.

Echipa lui Gheorghe Tadici a condus la pauză cu 14-11, s-a distanţat apoi chiar la zece goluri diferenţă, 30-20, pentru ca la final să învingă cu 31-26. Herbert Muller a avut la dispoziţie doar 7 jucătoare de cîmp şi doi portari.

Meciul cu Zalăul ar putea fi ultimul la Rulmentul pentru Barcan, Munteanu şi Niculae care, dacă nu-şi vor primi banii într-o săptămînă, vor pleca la alte echipe. Munteanu e dorită de Oţelul Galaţi, iar Niculae şi Barcan ar putea ajunge la Cetate Deva.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  29 Octombrie 2009, 11:15

care TADICI a batut Brasovul ?????????? ce a cautat pe teren ?????

 •  27 Octombrie 2009, 16:34

Felicitari Tadici.Felicitari HC Zalau.

 •  27 Octombrie 2009, 16:14

ce stire soc ce ziaristi soc poate acum un an era o stire soc, asa cum ma voi ziaristilor veti fi soc doar peste vreo 5 -6 ani. bine ca n-ati zis ca erau 6 cu totul. ca urmatoare etpa poate vine si femeia de servici sa fie 7. sa terminat si cu handbalul la brasov PS scrieti ceva de gigi / sa nu va pierdeti indemanarea / si scarba noastra

Vezi toate comentariile (3)
Comentează