SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Critici după pedeapsa primită de Tadici: „Politica pumnului în gură la FRH”

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 14:56 / Actualizat joi, 04 martie 2021 15:26

Pentru că a criticat modul de desfășurare al competiției, fostul selecționer Gheorghe Tadici a fost „scos la tablă”.

Comisia de Disciplină din cadrul FRH a decis sancţionarea antrenorului de la HC Zalău cu suma de 1.000 de lei, după ce tehnicianul a criticat modul în care se organizează etapele de handbal, în condiții improprii, cu costuri foarte mari pentru cluburi. Iată ce a spus Tadici: 

Derapajul lui Gheorghe Tadici: „Lucruri gândite de oameni handicapați”

„Cheltuim bani, dar îmi pare rău că nu-i cheltuim în favoarea performanței handbalului românesc. Așa, să venim să stăm 16 echipe pe aceleași bănci, să ne dezbrăcăm în tribună și să n-ai voie să intri într-un vestiar, să te speli după meci… Astea sunt lucruri gândite de niște oameni handicapați care nu vin aici să vadă ce se întâmplă. Își bat joc de fetele astea, nu mă interesează de unde sunt, de la minister sau de oriunde. 

Noi cheltuim sute de milioane pentru un turneu cu un meci. Turneul de la București s-a transformat în trei meciuri, care înseamnă costuri de trei ori mai mari. Acesta e câștigul handbalului, cheltuim bani pentru nimic, pentru anti-handbal, asta se întâmplă numai în România. Oamenii care gândesc treburile astea sunt niște oameni care au probleme mari cu judecata", a declarat Tadici după jocul de campionat HC Zalău-Gloria Buzău 26-27. 

Tadici și-a exprimat nemulțumirea că federația organizează meciuri pe teren neutru, de preferință București, favorizând CSM București și Rapid în detrimentul celorlalte formații. Toți conducătorii și-au arătat indignarea, dar numai Tadici a avut curajul să spună lucrurilor pe nume.

Pe site-ul FRH, Comisia de Disciplină a motivat decizia prin faptul că Gheorghe Tadici a oferit declarații cu caracter jignitor în mass media. Conform surselor Gazetei, Gheorghe Tadici ar fi cerut explicații pentru faptul că a fost chemat în fața Comisiei de Disciplină, dar nu a primit niciun răspuns. „Degeaba încearcă ei politica pumnului în gură. Tadici când va avea ceva de spus o va face. Are el multe defecte, dar e un om corect, care spune lucrurilor pe nume", a declarat un om de handbal care urmărește fenomenul din afara lui.

Campionatul din România este cel cu cele mai puține etape disputate, în acest an fiind practic imposibil de dus la sfârșit în condițiile gândite de conducerea FRH. 

Citește și alte știri din handbal:

Federația lui Dedu continuă politica pumnului în gură! Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Tadici

Adrian Vasile, înaintea „dublei” cu Vâlcea din „optimile” Ligii: „Ne place presiunea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Martie 2021, 20:34

Cei care îi faceți statuie lui Nea Ghiță trebuie să vă puneți pe o casetă în care să se repete la nesfârșit cuvintele cetățencelor Neagu, Pintea și Luminița Huțupan...Cine sunt? Trei neica nimeni în handbal....

975889322922932
Bogdan Munteanu  •  04 Martie 2021, 17:38

Cei 1000 lei trebuiau dati lui Dedu. Sa fie un mic accent si sa-i apara "beculetul" pentru prostiile pe care le face pentru handbalul romanesc.

elgabri
elgabri  •  04 Martie 2021, 16:19

Go Ghita go !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează