SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL BRAŞOV-HC ZALĂU 33-21

Tadici, aplaudat la Braşov

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2008 00:00

După ce l-a făcut papagal pe Herbert Muller, Gheorghe Tadici a venit extrem de relaxat în fieful vicecampionei Rulmentul Braşov. Partida braşovencelor cu HC Zalău a debutat cu 35 de minute de întîrziere. Cei doi arbitri, Spătaru şi Candidatu fiind implicaţi într-un accident rutier la Predeal. Prima întîlnire dintre Tadici şi Muller a avut loc la intrarea în Sala Sporturilor din Braşov, antrenorul rulmentistelor fiind cel care l-a îmbrăţişat pe Tadici, cei doi purtînd o discuţie de cîteva minute.

Pe perioada în care cele două echipe au efectuat încălzirea, Muller s-a aşezat lîngă Tadici, pe banca de rezerve a echipei oaspete, dovedind că nu este supărat pe declaraţiile făcute de Tadici, în presă, în preziua meciului. În lipsa nucleului dur al galeriei braşovene, la prezentarea echipelor, deşi crainicul a accentuat numele lui Tadici, spectatorii din sală au început să aplaude spre surprinderea fostului antrenor al Oltchimului aflat pînă nu demult în război direct cu publicul braşovean.

Pe toată durata primei reprize Tadici a stat liniştit pe bancă şi a criticat arbitrajul în maniera caracteristică, impulsionat şi de faptul că elevele sale ţineau piept echipei braşovene. În repriza secundă, pe fondul căderii fizice a echipei sale şi a desprinderii Rulmentului pe tabelă, Tadici şi-a început recitalul. Mai întîi le-a arătat obrazul arbitrilor după care l-a luat la ţintă pe un fotoreporter aflat la marginea terenului. S-a ridicat de pe bancă, s-a apropiat de el şi a ţipat: ”Hai, fă-mi poze”. Profitînd de o întrerupere a partidei Tadici le-a aplaudat ironic pe fostele sale eleve de la naţională, Gîlcă şi Amariei.

Preşedintele executiv al clubului Rulmentul, Remus Cojocaru, a încercat să îl calmeze pe Tadici, însă fostul selecţionar s-a ridicat de pe bancă şi i-a strigat: ”Pleacă de aici. Să nu te aproprii de mine!” La finalul partidei, Tadici a părăsit primul sala cu zîmbetul pe buze strigîndu-le cîtorva suporteri: ”Cu jocul ăsta nu aveţi nicio şansă să intraţi în Ligă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  11 Ianuarie 2010, 18:27

dar sa stiti ca prostiile ce se vorbesc de Tadici in presa nu sunt toate adevarate, se exagereaza f mult.il cunosc personal pe acest extraordinar antrenor si intr'adevar, e f impulsiv, dar e si un f bun antrenor.

 •  04 Octombrie 2008, 13:06

Cat de sus era Tadici cand a venit cu un rezultat unic in istoria handbalului feminin iar acum...? Este judecat de catre impostori mai exact de cei ce sufera de suficienta si nepasare caracteristici mioritice!!!

 •  02 Octombrie 2008, 15:17

o fi Tadici mitocan, dar are perfecta dreptate, Muller ala e doar un papagal, habar n are de meserie, ma mir cum a ajuns la Brasov....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează