SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA, ORA 17.00

Tadici: “Batem Ungaria!”

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2008 00:00

Selecţionerul României, Gheorghe Tadici, e optimist înaintea jocului cu Ungaria, care debutează la ora 17:00, la Bucureşti. “Le cunoaştem foarte bine pe unguroaice. În Franţa nu ne-au bătut ele, ne-am bătut singuri. Am ratat exasperant în poziţia de unu la unu. Acum însă o să vedeţI că extremele noastre nu vor mai rata”, a declarat Tadici. Tehnicianul promite să batem Ungaria şI subliniază că a găsit soluţii şI pentru anihilarea starului ungar, Anita Gorbicz, cea mai bună jucătoare din lume în 2005, aleasă în echipa lumii la ultimele trei Campionate Mondiale: 2003, 2005, 2007.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
 •  30 Martie 2008, 12:05

Uite ca m-am inselat... Dupa cum am spus unguroaicele sunt mai urate si mult mai slabe la handbal...

 •  29 Martie 2008, 16:20

D-le Tadici ,am avut mare respect si incredere in profesinalismul dvs.dar ultimele evolutii ale echipei,la ultimul mondial si ale Oltchimului in Liga Campionilor m-au dezamagit si nu pentru ca nu s-ar fi putut face performanta ci tocmai dimpotriva,s-ar fi putut dar rezultatele sunt din cauza orgoliilor dvs.vizavi de M.Tirca si de unele jucatoare.Pacat!

 •  29 Martie 2008, 15:40

hehehe, imi amintesc, Tadici-bacsi cum ati aplicat cele trei solutii de a o anihila pe Gorbe la Gyor :D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează