Comentarii (17)
dan69
dan69  •  15 Februarie 2011, 12:06

hey Tadici tu nu ai facut greseli gindeste-te la meciul dela Nuernberg egalul in ultima SECUNDA !!

antrenorstrain
antrenorstrain  •  14 Februarie 2011, 21:39

2006 Play-Off pentru CE. Echipa Serbiei. Antrenor Anja Andersen. Parca imi suna cunoscut. Tadici tie nu???

vera7kc
vera7kc  •  14 Februarie 2011, 17:48

taidici e mai rau ca trefilov (desi cel din urma tipa mai tare)...macar rusul e mai profesionist, si are multe rezultate mari. tadici in schimb a ramas un frustrat de cand il cunoastem...inca sufera dupa nationala...sper sa nu se mai reintoarca niciodata la ea. de aceea ataca pe cine poate: pe voina, pe kovacs, pe anja....intai sa se uite la el si mai apoi daca ii convine ce vede, sa inceapa cu comentariile!

slickbubu
slickbubu  •  14 Februarie 2011, 17:21

Vreau doar ca Tadici sa isi aduca aminte de anul 2006 ...daca nu reuseste o sa ii dau doua cuvinte cheie:Anja si Serbia ;)

carmenlucya
carmenlucya  •  14 Februarie 2011, 15:37

Ca de obicei, Tadici se incadreaza in zicala: "dupa razboi, multi viteji se arata!". Ar trebui sa invete de la dl Voina, care este un om si un antrenor deosebit, ce inseamna sa fi si om, nu doar antrenor. El stie doar sa critice si sa-si bata joc... si cred ca-i place sa fie in centrul atentiei. Intra-adevar, nu a fost cel mai bun meci al Oltchimului...dar nici cel mai prost...Stati sa vedeti intai ce se intampla....si apoi puteti critica...DAR INTR-UN MOD OBIECTIV SI CIVILIZAT....

cosimon
cosimon  •  14 Februarie 2011, 14:59

Le tot acuzam pe fete ba ca sunt proaste, ba labile psihic! In primul rand sunt niste fete f frumoase, doamne, sa nu uitam!!! Apoi de la cine sa invete sa aiba un psihic de invingatoare, de la TREFILOV, TADICI&co. Nu pot sa cred ca inca astfel de persoane gen Tadici(si acolitii lui) mai sunt luate in considerare. E posibil sa stea fetele rau cu psihicul, am vazut de multe ori, dar eu cred ca un om ca Anja (si nu numai) nu poate decat sa le fac bine psihic. Haideti sa le fim alaturi! Hai Oltc

cosimon
cosimon  •  14 Februarie 2011, 14:51

Va rog pe cei care inca ati ramas la stadiul TREFILOV, TADICI etc, sa... ramaneti acolo in lumea voastra. E incredibil ce mojic poate fi acest Tadici. Sa ne fie clar: metodele dure, jignirile nu au ce cauta in mintea unui antrenor normal. De cate ori vad echipele de fete din Rusia antrenate de Trefilov mi se face mila de ele, uitati-va ce lipsa de bucurie, de vlaga, nemernicul ala de urla tot timpul la ele, e un misogin notoriu, la fel ca Tadici. Zici ca vorbeste cu niste fiinte inferioare!!!

mario_seppona
mario_seppona  •  14 Februarie 2011, 11:19

doamne sfinte! ce ai vazut extraordinar in meciu asta? esti cumva dus(a) cu capu? si ca si mine si majoritatea oamenilor de au vazut meciul n au inteles mai nimic din jocul oltchimului!si p tadici asta sincer nu l am inghitit niciodata! dar acum trebuie sa recunosc ca are mare dreptate

marius_rapidus
marius_rapidus  •  14 Februarie 2011, 10:42

Tadici sclav? Daca ar fi existat un singur sclav cu asa limba ascutita ca a lui, societatea umana ar fi abolit sclavia inca dinaite de Spartacus!

suporter_valcean
suporter_valcean  •  14 Februarie 2011, 08:41

N-o fi toti antrenorii din generatia a treia "tampiti" (caracterizarea ii apartine marelui taran), dar tu Ghitza cu siguranta esti.

  • 1
  • 2
Comentează