SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL - KRIM LJUBLJANA

Târcă: "Este un adversar puternic"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Antrenoarea Rulmentului Braşov, Mariana Târcă, a declarat, marţi, că formaţia sa va face tot posibilul să elimine pe Krim Ljubljana din sferturile Cupei Cupelor, deoarece doreşte să câştige trofeul.

"Este un adversar puternic, care vine din Liga Campionilor. Vom încerca să intrăm cât mai repede în posesia unor imagini de la jocurile lor recente şi apoi ne vom pregăti pentru cele două jocuri. În această fază nu mai poţi să spui că ai fi putut pica cu un adversar mai uşor. Şansele sunt egale. Ne dorim să ne calificăm mai departe şi vom face totul ca să reuşim acest lucru, deoarece ne dorim trofeul", a spus Mariana Târcă.

Preşedintele Rulmentului, Sorin Târcă, a fost cel care a efectuat tragerea la sorţi şi consideră că ar fi putut scoate din urnă un adversar mai uşor pentru echipa sa: "Este un adversar puternic, dar aşa a fost tragerea. Culmea este că eu am tras din urnă pe Krim. Putea să fie şi mai bine, pentru că formaţia slovenă o are în compenţă pe rusoaica Liudmila Bodnieva, care acum doi ani a fost unul dintre cel mai buni pivoţi din lume. Dar dacă vrem să ajungem în finală, nu avem voie să ne împiedicăm. Şansele sunt egale şi este bine că jucăm primul meci în deplasare".

Rulmentul Braşov va întâlni în sferturile Cupei Cupelor formaţia slovenă Krim Ljubljana, primul meci urmând să se dispute la 8/9 martie, în Slovenia, iar returul, o săptămâna mai târziu, la Braşov.

În trecut, pentru formaţia Krim Ljubljana au jucat şi două handbaliste din România, Simona Gogârlă, actualmente la Rulmentul Braşov, şi Luminiţa Huţupan, acum la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 

sursa: newsin

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (8)
 •  20 Februarie 2008, 13:56

O sa le dea Sorinel in mana,la 4-5 de la Krim,promitandu-le ca le transfera,prin mana lui dreapta "frumosulGogarla",om de vaza ,care stie tot ce misca pe langa handbal,iar in final o sa o ia amandoi in mana si apoi in gura,de frumosi ce sunt,cand nevestele sant plecate.

 •  19 Februarie 2008, 22:13

m**e celor kre nu tin cu RULMENTUL !!! o sa treceti fara probleme de krim ljubljana !!!succes !

 •  19 Februarie 2008, 19:16

Cum ziceau si ceilalti, cred ca aici se va termina aventura europeana pentru voi. Ha Ha Ha!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează