SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

Tari în transferuri » Campionatul României a ajuns unul dintre cele mai căutate de vedetele handbalului

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2015 00:00

Federația Europeană de Handbal a făcut un top 5 al celor mai importante mutări în handbalul european din această vară. Două locuri sînt ocupate de Baia Mare și CSM București

Trecerea danezei Katrine Lunde, fostul portar al Gyorului, la campioana Rusiei, Rostov Don, este considerată de EHF drept mutarea verii. Campioana olimpică, mondială și europeană, cîștigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, norvegianca nu a mai fost păstrată de campioana Ungariei după ce a devenit mămică.

România: locurile 2 și 5

Pe locul doi în topul EHF se află transferul suedezei Isabelle Gullden de la Viborg la CSM București. MVP-ul Campionatului European de anul trecut, centrul nordic a lăsat o echipă cu nume, precum Viborg, pentru o debutantă în Liga Campionilor. Banii dictează totul însă, Bella Gullden urmînd să aibă unul dintre cele mai mari contracte de la CSM: 10.000 de euro lunar!

Reîntoarcerea Zsuzsanei Tomori la Gyor, de la FTC Budapesta, e transferul care încheie podiumul. Pe 4, e o altă jucătoare de la Viborg, care a părăsit Danemarca. Sîrboaica Sanja Damnjanovic a plecat din nord și a ajuns mai aproape de casă, în Macedonia, la Vardar Skopje.

Top 5 este încheiat de un alt transfer romînesc. HCM Baia Mare a reușit să obțină semnătura unei foste vicecampioane mondiale, centrul naționalei Franței, Allison Pineau. Considerată una dintre cele mai bune apărătoare din lume, Pineau a mai jucat un sezon în țara noastră, la Oltchim, în anul în care formația vîlceană a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor și apoi s-a desființat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1423984557905776
Florin Stanescu  •  01 August 2015, 09:22

Te rog sa nu te legi de Marian ! Este febletea unuia dintre sefi ! Gata ! Pana aici !

10207511649017777
Adrian Cipu  •  28 Iulie 2015, 17:57
Postat de kpaxcmdr pe 28 Iulie 2015, 16:58

Dar tare pretentios esti mai omule! Sau poate esti mai nou pe aici,si nu esti obisnuit cu "perlele" lor...

Nu sunt boss nou, ma uit pe gsp de cand a aparut internetul pe la noi...

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  28 Iulie 2015, 16:58
Postat de Adrian Cipu pe 28 Iulie 2015, 09:47

"Trecerea danezei Katrine Lunde, fostul portar al Gyorului, la campioana Rusiei, Rostov Don, este considerată de EHF drept mutarea verii. Campioana olimpică, mondială și europeană, cîștigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, norvegianca nu a mai fost păstrată de campioana Ungariei după ce a devenit mămică." Pai ne hotaram si noi? Ori e daneza, ori norvegiana?

Dar tare pretentios esti mai omule! Sau poate esti mai nou pe aici,si nu esti obisnuit cu "perlele" lor...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează