SPORTURI  »  HANDBAL  »  TEAM ESBJERG - CSM BUCUREȘTI

Team Esbjerg - CSM București // CSM trebuie să fie atentă! Danemarca nu e un teren „prietenos”, iar Esbjerg e în mare formă

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 18:47

De fiecare dată până acum, în precedentele patru ediții, CSM București a început cu o victorie în Liga Campionilor.

  • Team Esbjerg - CSM București e duminică, de la ora 17:50, pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport

E prima dată însă  când CSM începe competiția în deplasare. Într-o grupă din care mai face parte o mare putere pe semicerc, Rostov Don, CSM nu are voie la pași greșiți cu Esbjerg și MKS Lublin.  

Disputa din Danemarca pare însă deosebit de dificilă în condițiile ultimelor evenimente de la CSM: schimbarea de antrenor, problemele de lot sau cele financiare. Esbjerg pare o echipă de norvegiene care joacă în campionatul danez. Nu mai puțin de 6 "vikinge" evoluează în orașul de la Marea Nordului. Antrenorul Jesper Jensen are însă multe vedete la dispoziție, două dintre ele au trecut și pe la CSM București: pivotul Marit Frafjord și interul dreapta Line Jorgensen. 

"CSM are o mulțime de jucătoare noi, dar pentru mine este favorită la ocuparea unuia dintre cele patru locuri din Final 4. Abia aștept să mă întorc la București pentru a trăi din nou atmosfera grozavă de acolo", a declarat norvegianca Frafjord. 

Finalista ediției trecute a Cupei EHF, Esbjerg a pierdut două jucătoare importante: portarul Sandra Toft, titularul naționalei daneze, dar și pe Kristina Liscevici, sârboaica ajunsă la Vâlcea. Le-au înlocuit însă cu Rikke Poulsen  și cu austriaca Sonja Frey. 

"Este o provocare și o responsabilitate uriașă pentru mine, dar sunt capabil să conduc o echipă puternică. Cunosc bine jucătoarele, de asemenea, îmi cunosc potențialul. Nu cred că vor fi probleme pentru a merge mai departe în direcția corectă" 

"În perioada cât am fost la CSM, au fost multe schimbări de antrenor. Cel mai bine am lucrat cu Mette Klit și, desigur, cu Per Johansson, cu care antrenez și în prezent la naționala Muntenegrului" 

Adrian Vasile, antrenor CSM București

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează