SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST-CSM BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 20:00, DIGI 3, DOLCE 3

Teren minat » Misiune imposibilă pentru CSM București pe terenul campioanei Buducnost

Line Jorgensen (în albastru) a avut de luptat din greu în tur cu Cristina Neagu și Dragana Cvijici // Foto: Alex Nicodim
Line Jorgensen (în albastru) a avut de luptat din greu în tur cu Cristina Neagu și Dragana Cvijici // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

CSM are o misiune imposibilă pe terenul campiooanei Europei, Buducnost nefiind învinsă în sala proprie de mai bine de doi ani și jumătate.

CSM București nu a avut nici o șansă, săptămîna trecută, în Sala Polivalentă din Capitală. Echipa Cristinei Neagu s-a impus cu 28-22 la capătul unui meci pe care l-a controlat în totalitate.

"Mergem la Podgorica să ne jucăm șansa. Vom încerca să jucăm mai bine decît am făcut-o la București, cu mai mult curaj. Sigur, ele sînt favorite", a declarat antrenorul Kim Rasmussen.

Șansele de reușită ale campioanei României sînt însă foarte mici. Buducnost e redutabilă pe teren propriu, în sala "Moraca", acolo unde presiunea suporterilor muntenegreni e bine cunoscută.

"În Moraca se cîștigă greu. Cred însă că dacă noi vom juca la fel de bine pe cît am făcut-o la București, avem toate șansele să cîștigăm. Ne dorim să o facem însă și mai bine", a declarat Cristina Neagu.

Buducnost nu a mai pierdut un meci pe teren propriu din 10 martie 2013, atunci cînd Gyor, echipa care avea să cîștige Liga Campionilor în acel sezon, s-a impus cu 22-21 la Podgorica.

De atunci, Buducnost a mai discutat 16 partide pe teren propriu, a cîștigat 14 și două le-a terminat la egalitate! Echipele care au reușit să smulgă cîte un punct în sezonul 2013-2014 au fost Gyor și Larvik!

Sezonul trecut, Buducnost a cîștigat Liga Campionilor după un parcurs aproape perfect, cu 15 victorii și un rezultat de egalitate.

CLASAMENT GRUPA D

1. Buducnost 3 3 0 0 92-65 6p
2. CSM București 3 2 0 1 83-66 4
3. IK Savehof 3 1 0 2 71-82 2
4. MKS Lublin 3 0 0 3 65-98 0

Etapa a 4-a: IK Savehof-Lublin (aseară), Buducnost-CSM București
* primele trei clasate se califică în grupele principale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează