SPORTURI  »  HANDBAL  »  PARTENERIAT

VIDEO Tesla Electronics sponsorizează un club din România: „Campionii sunt în vecinătatea campionilor”

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 20:28 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 09:48

CSM București a parafat un parteneriat cu Tesla Electronics, unul dintre bandurile importante din piața regională de electronice și electrocasnice.

CSM București a anunțat astăzi o nouă siglă. Nu e singura noutate. Echipa de handbal feminin, principala secție a clubului, a semnat un parteneriat interesant cu cehii de la Tesla Electronics.

David Popovici, reacție plină de umor după calificarea în finală la 200 m liber + detaliul interesant remarcat la Fukuoka: „Nu știu de ce o fac japonezii așa”
CM DE NATAȚIE
David Popovici, reacție plină de umor după calificarea în finală la 200 m liber + detaliul interesant remarcat la Fukuoka: „Nu știu de ce o fac japonezii așa”

CSM București, parteneriat cu Tesla Electronics

„Orice partener din business-ul privat care vine și se alătură unui brand remarcabil al sportului românesc generează bucurie și totodată mândrie. Cred cu tărie că lucrurile bune pe care CSM București le realizează, performanțele notabile atât pe plan intern, cât și internațional, i-au convins pe prietenii noștri de la Tesla Electronics să ni se alăture. 

Pentru că întotdeauna campionii sunt în vecinătatea campionilor!”, transmitea Vlad Enăchescu, Managerul Operațional al echipei feminine de handbal CSM București. în momentul oficializării parteneriatului.

Tesla Electronics, noul partener al CSM București

Tesla Electronics este un brand dezvoltat de Comtrade Distribution– o companie cu sediul în Belgrad. Firma are o arie largă de produse, de la televizoare, la mașini de spălat sau circuite electrice. 

Compania are un acord mutual cu Elon Musk și celebra companie de tech Tesla ca să nu interfereze pe piețele pe care activează. 

Tesla Electronics sponsorizează un club din România: „Campionii sunt în vecinătatea campionilor”

Această colaborare este o dovadă a valorilor comune și al impactului pozitiv pe care ne dorim să îl avem asupra miilor de entuziaști ai sportului din România! Precum CSM București, și Tesla Electronics crede cu putere în munca de echipă și inovație!
- Aleksandar Nikolic, Head of Marketing de la Tesla Electronics

Citește și alte știri din sportul românesc:

Ana Bogdan, radiografia unui succes așteptat: „A învățat să câștige anumite momente importante ale partidelor” + Felicitată de Lindsey Vonn!

Toată lumea natației e cu ochii pe David Popovici: „Omul ăsta e înspăimântător! Mi-a plăcut la nebunie ”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  25 Iulie 2023, 23:41

Un club de nivelul CSM-ului e atractiv pentru sponsori.

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Iulie 2023, 21:00

Asta voiam și eu să zic înainte să citesc știrea, n-are legătura cu Musk. Ăștia sunt pe electronice. Am AC de la ei și sunt chiar mulțumit. Apropo de Elon Musk. Mai țineți minte când zicea presa prin 2020 ca Tesla lui Musk va deveni sponsor principal la CFR? :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează