SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Tivadar la U Jolidon Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Handbalista Mihaela Tivadar este noua achiziţie a vicecampioanei U Jolidon Cluj. Tivadar a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani, vine acasă, la Cluj, de la HCM Roman, după 10 ani în care a evoluat la mai multe formaţii, în afara celei clujene (Rulmentul Braşov, Oltchim, Orsan Elda Prestigio şi HCM Roman). 
 "Mi-am dorit foarte mult să revin acasă, iar acum sper să pot contribui şi eu la performanţele echipei. Îmi doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene. Liga Campionilor este o provocare, eu am mai simţit-o pe cînd jucam în Spania. Avem o grupă grea, însă cred că fiecare echipă are şansa ei. Pentru mine nu va fi important cîte goluri voi da eu, ci să câştige echipa noastră. O să am emoţii la primul meci din Liga Naţională, în faţa fanilor clujeni, după atîţia ani. Nu contează că vom juca cu fosta mea echipă, HCM Roman, care este un capitol încheiat", a declarat  pentru Mrdiafax Mihaela Tivadar, care a fost prezentată oficial joi. 

După efectuarea cantonamentelor de la mare şi munte, U Jolidon va participa la un turneu amical, la Reşiţa, la finalul acestei săptămîni, în care va juca cu formaţia gazdă şi cu CSM Cetate Deva.
Programul handbalistelor clujene mai include în această lună turneul de la Bekescsaba şi alte două turnee la Zalău.

 Pe 5 septembrie, U Jolidon va debuta pe teren propriu, cu HCM Roman, în prima etapă a Ligii Naţionale, iar între 17 şi 19 septembrie va evolua la Skopje, în grupa a 3-a, din turul II al Ligii Campionilor, cu Metalurg din localitate, Byasen Trondheim şi o echipă ce va veni din turul I al calificărilor.
Lotul vicecampioanei ar putea fi completat cu o jucătoare de la Oltchim, care ar urma să vină sub formă de împrumut, dar şi cu Narcisa Lecuşanu, fostă şi ea la Oltchim, care este dorită la Cluj.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vassbelacsaba1
vassbelacsaba1  •  05 August 2010, 18:46

Achizitie de nota 10 ! Dar mai e nevoie de jucatoare valoroase !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează