SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Motivul care a dus la gestul extrem

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 17:43

Suedezul Tomas Ryde (59 de ani) și-a dat demisia de la echipa feminină de handbal CSM București.  

Principala problemă ar fi reprezentată de faptul că jucătoarele de la CSM București au din nou restanțe financiare, din ultimele două luni de contract, după ce lui Ryde i s-a promis în vară că nu vor exista astfel de probleme. 

Suedezul amenințase că își va da demisia încă din pregătire dacă nu se rezolvă problemele financiare. În acel moment, conducerea a reacționat prompt. Acum însă decizia acestuia e definitivă.

Până la numirea unui înlocuitor, de echipă se va ocupa secundul Adrian Vasile. „Tigroaicele” debutează duminică, de la 17:50, în grupele Ligii Campionilor, în deplasarea de la Esbjerg.

Ryde este în acest moment și selecționerul reprezentativei României de handbal feminin. Până în acest moment, suedezul nu a făcut niciun anunț cu privire la viitorul său acest post.

Tomas Ryde vine după victoriile neconvingătoare la echipa națională cu Ucraina, scor 27-24 și Insulele Feroe, scor 25-20, în preliminariile Europeanului din 2020. Nici CSM București nu are un start bun de sezon, pierzând deja două meciuri în Liga Națională, cu Zalău și Vâlcea.

Comunicatul postat de CSM București pe Facebook:

„Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunțat astăzi managementul CSM București că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale. 

CSM București îi mulțumește lui Tomas Ryde pentru eforturile și pentru implicarea avute de la începutul sezonului și îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat.  

Poziția de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM București va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 și care a contribuit la câștigarea Ligii Campionilor în 2016, precum și la toate trofeele naționale obținute în această perioadă”

#BreakingNews | Echipa de handbal feminin a CSM București se desparte de tehnicianul Tomas Ryde. Mai multe detalii pe http://bit.ly/DemisieTRyde #OrasulTau #EchipaTa #CSMBucuresti

Publicată de CSM Bucuresti Oficial pe Marţi, 1 octombrie 2019

vezi și:

Cum ne calificăm noi la Tokyo? Drumul naționalei feminine de handbal către Jocurile Olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Octombrie 2019, 23:15

banuiesc ca omul a fost demis(csm o manusa prea mare)dar sa para ca nu a iesit pe usa din..spate omul vine cu povestea lui...totusi putea sa conduca echipa in primele 2 jocuri(calificarea nu o pot pierde pt ca au un lot f bun)si atunci conducerea sa ia o decizie

xac13
xac13  •  02 Octombrie 2019, 10:27

Antrenor care in acest moment NU era ce trebuie C.S.M.-ului , paguba nu este . Problema principala ramane faptul ca BUGETUL nu joaca , este accidentat !!! Sa speram la recuperare totala si rapida a BUGETULUI . Acum ramane doar sa se mobilizeze, cele care joaca , sa-si dea dovada profesionalismului lor precum si a calitatilor lor sportive . Daca celelalte echipe din campionat nu o sa mimeze handbalul in confruntarile cu rivala directa ( asa cum a fost si in campionatul trecut !!! ) titlul se joaca . HAI BUGETUL !!!

saramago
saramago  •  02 Octombrie 2019, 07:29

Rămâne selecționer ? Nu de alta, dar nu mai jucăm decât un meci cu Faroe.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close