SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-DINAMO VOLGOGRAD (AZI, ORA 18:00, DIGI 2, DOLCE 1, GSP.RO)

Tonje Tiselj nu o subestimează pe Dinamo Volgograd: "Sînt mai puternice decît Viborg!"

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 00:00

Tonje Tiselj avertizează asupra forţei de la 9 metri a campioanei Rusiei, în care străluceşte Anna Kocetova.

HCM Baia Mare şi-a făcut temele pentru dubla cu Dinamo. "Am văzut toate meciurile lor şi cred că ştim ce pot. Dinamo e o echipă foarte bună, a ieşit pe locul doi în faţa celor de la Vardar Skopje şi ştim cine e Vardar. Clubul cu cel mai mare buget", a declarat tehnicianul Tonje Tiselj pentru emaramureş.ro.

"După părerea mea au o echipă cu adevărat bună, peste Viborg şi Savehof. Are jucătoare pe toate posturile, chiar dacă linia de 9 metri e principala forţă. Anna Kocetova e o jucătoare specială. Are un mod personal de a arunca la poartă. Nu am decis încă măsurile pe care le vom lua la ea, dar avem jucătoarele capabile să o anihileze", a subliniat slovenul.

Tiselj crede că portarii pot face diferenţa în meciul de azi. "Paula trebuie să fie handbalista noastră cea mai bună, iar Arenhardt sper să revină după problemele de sănătate pe care le-a avut!", a încheiat Tiselj.

"Cîteodată în handbal nu sînt de ajuns zece goluri diferenţă, iar o marjă de două goluri e suficientă. În primul rînd ne gîndim să cîştigăm, indiferent de scor" (Tonje Tiselj)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează