SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Totul pentru o victorie » Miză uriașă în meciul România - Brazilia din optimile CM de Handbal

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 14:52

România și Brazilia se vor duela de la ora 21:30 în optimile Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Danemarca. Meciul va fi în direct pe DolceSport 1 și liveSCORE pe GSP.RO.

Pentru "tricolore", miza este acestui meci este una foarte mare. Dacă trece de Brazilia, România va fi sigură că va ajunge în turneele de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ar mai fi o șansă și dacă România pierde disputa cu sud-americancele. Atunci va sta însă la mîna rezultatelor. Va trebui ca nici una dintre formațiile Serbia, Germania și Polonia să nu se califice în "sferturi" și să piardă în optimi. România ar merge atunci de pe poziția locului al doilea din Europa, cel mai bine clasat la Euro 2014. Asta pentru că, toate cele 8 naţiuni care s-au clasat în faţa României la Euro 2014 sînt calificate şi în optimile de finală ale CM.

Citește și: Față în față acu o campioană mondială! Viteză, individualități, dar și puncte slabe! La ce să ne așteptăm de la înfruntarea cu Brazilia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
faxx
faxx  •  14 Decembrie 2015, 00:07
Postat de ftwraku pe 13 Decembrie 2015, 18:05

Handbalul si gimnastistica se duc in urmatorii 15 ani,savurati cat mai puteti si aceste meciuri pt. optimi la care tot strambati din nas acum. O sa ramaneti doar cau mahalaua din Liga1 si cu rezultatele din Uefa ,competitia unde joaca echipele care nu fac fata in UCL.

handbalu.. este totusi un sport prin care la nivel de club dar si la natzionala se obtin performantze surprinzatoare ... in comparatzie cu structura pe ca re o avem .. e un fel de pol opus al fotbalului unde toate echipele care joaca intr-o competitie externa imediat se fac de rushine .. aici putem sa subliniam cu linie groasa ... fcsb 2003 s.a. piteshti .. cunoscuta peste tot in romania ca fc manele sau fc gazde .. care desi joaca sub drapelul romanesc .. este ciuca batailor in europa .. 23 de meciuri consecutive fara victorie .. 4 victorii in 7 participari (faceti calculu' .. 6 meciuri in fiecare participare) .. pac-pac golaveraj -39 .. ciuca batailor .. echipa este trimisa la produs in europa si joaca meciurile de acasa in deplasare

ftwraku
ftwraku  •  13 Decembrie 2015, 18:05

Handbalul si gimnastistica se duc in urmatorii 15 ani,savurati cat mai puteti si aceste meciuri pt. optimi la care tot strambati din nas acum. O sa ramaneti doar cau mahalaua din Liga1 si cu rezultatele din Uefa ,competitia unde joaca echipele care nu fac fata in UCL.

mplttev
mplttev  •  13 Decembrie 2015, 18:01

Cei de la Digi au pierdut și liga campionilor dar cică au cumpărat drepturile pentru multe turnee de tenis pentru câțiva ani de-acum încolo. Să vedem ce va fi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează