SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Transfer cu nume » Dinamo nu e sigură de promovare, dar transferă vedete din handbalul european

Mette Gravholt într-un meci de la Campionatul Mondial din 2015 // FOTO Reuters
Mette Gravholt într-un meci de la Campionatul Mondial din 2015 // FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 00:00

Dinamo București nu are, la fete, locul asigurat în prima ligă, dar continuă să transfere jucătoare sonore în handbalul european. Ultima, pivotul naționalei Danemarcei.

Dinamo București-Rapid București se joacă joi, de la ora 16:00, în Sala din Ștefan cel Mare. În tur, echipa pregătită de Vasile Mărgulescu a învins cu 24-16, iar pentru a obține promovarea directă, gazdele au nevoie de un succes la peste 8 goluri!

Față de partida tur, echipa Nicoletei Alexandrescu s-a întărit cu multe nume noi. Ucrainencele Șeiko și Bokarici, dar și Laura Popa, interul dreapta al naționalei, Alina Horjea și Alexandra Badea îmbracă acum tricoul alb-roșu.

Dacă nu vor treece de Rapid, Dinamo mai are șansa barajului, acolo unde va întâlni una dintre echipele aflate pe ultimele două locuri în Liga Națională: Unirea Urziceni și Danubius Galați.

Siguri de promovare

Conducerea lui Dinamo e însă sigură că până la urmă echipa va promova. Dovadă faptul că a și început să transfere pentru sezonul viitor. Se zvonește că noul antrenor al echipei va fi Mette Klit, daneza care a mai fost secund la Oltchim și "principal" la CSM București, cu care a și câștigat campionatul.

Presa daneză a anunțat însă că Mette Gravholt, pivotul naționalei Danemarcei, 32 de ani, a și semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.

Gravholt este medaliată cu bronz la CM 2013, a jucat contra României în "sfertul" Mondialului din 2015, în meciul câștigat de "tricolore" în prelungiri, iar actualmente evoluează la Nykobing, locul 2 în Danemarca. Colega ei de "națională", Kristina Mulle Kristiansen ,a dat-o de gol pe contul de Instagram, postând poza în care Gravholt semna contractul!

Jucătoarea nu a comentat în niciun fel transferul, ea fiind angrenată cu echipa de club atât în cucerirea titlului, cât și a Cupei EHF.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  05 Aprilie 2017, 12:50

,,Dinamo mai are șansa barajului, acolo unde va întâlni una dintre echipele aflate pe ultimele două locuri în Liga Națională: Unirea Urziceni și Danubius Galați". Unirea Urziceni? Sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează