HANDBAL  ·  LIGA ZIMBRILOR

Transfer important pentru HCDS Constanța » Conducătorul de joc al naționalei Turciei va evolua pe Litoral

Onur Ersin va schimba tricoul lui Beșiktaș pe cel de la HCDS Constanța FOTO EHF
Onur Ersin va schimba tricoul lui Beșiktaș pe cel de la HCDS Constanța FOTO EHF

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 15:35

HCDS Constanța l-a transferat pe conducătorul de joc al naționalei Turciei, Onur Ersin

HC Dobrogea Sud Constanța își continuă ofensiva pe piața transferurilor, pregătind viitorul sezon din Liga Națională, în care speră să se implice în lupta pentru titlul de campioană. După ce l-au transferat pe croatul Alen Blazevici, constănțenii au mai adus un internațional la Constanța, de această dată din Turcia. 

Gruparea de pe Litoral a anunțat că l-a achiziționat pe Onur Ersin, un conducător de joc în vârstă de 28 de ani care a evoluat în trei sezoane consecutive în Liga Campionilor, cu Beșiktaș Istanbul. Nou număr 13 Playmakerul naționalei Turciei are în palmares 3 titluri de campion, 3 Cupe și 3 Supercupe ale țării sale și se află la prima experiență peste hotare. 

Onur Ersin, care a mai jucat pe BB Ankara Spor, are 1,90 metri și 88 de kilograme și va purta numărul 13 la formația constănțeană. „Salutare! Mă numesc Onur Ersin și sunt conducătorul de joc al naționalei Turciei. De azi sunt jucătorul echipei HC Dobrogea Sud Constanța. Sunt foarte mândru să fac parte din această familie și nerăbdător să mă întâlnesc cu echipa și fanii. Hai Constanța!", a transmis Onur Ersin.

20 de goluria înscris Onur Ersin pentru Beșiktaș în sezonul trecut al Ligii Campionilor

Citește mai multe știri din handbal:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (1)
Claudiu Mosoiu  •  07 Iunie 2020, 20:13

În sfârșit, un jucător mai tinerel, cu experiență. Doar că pe plan sportiv handbalul din Turcia nu are rezultate importante. Rămâne de văzut ce poate si ce știe.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1