SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Transfer nou la CSM București? „Tigroaicele vor o vicecampioană mondială!

Nerea Pena a jucat până acum la trei cluburi în carieră: Itxako, FTC Budapesta și Siofok FOTO Siofok KC
Nerea Pena a jucat până acum la trei cluburi în carieră: Itxako, FTC Budapesta și Siofok FOTO Siofok KC

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 17:16 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 17:50

În lumea handbalului circulă zvonul cum că Nerea Pena, centrul „naționalei” Spaniei, ar putea ajunge la CSM București

Gruparea maghiară Siofok KC a anunțat în data de 19 octombrie că a suspendat-o pe termen nelimitat pe Nerea Pena (30 de ani), centrul echipei și al naționalei Spaniei. În Ungaria se vorbește că Pena a făcut atmosferă proastă în vestiar, îndemnându-și colegele să nu mai joace până nu-și vor primi restanțele salariale. Vicecampioana mondială ajunsese la Siofok în vara anului 2019 de la Ferencvaros Budapesta alături de prietena sa, Zsuzsanna Tomori.

În lumea handbalului circulă acum zvonul că CSM București și-a arătat interesul pentru centrul spaniol încercând să-și consolideze un post deficitar în echipă. Interesul pentru Pena și l-a exprimat însă și echipa daneză Team Esbjerg, care ar folosi-o pe post de inter dreapta. Nerea a jucat șapte sezoane la Ferencvaros ca inter dreapta și a dat un randament excelent.

Siofok se destramă?

Câștigătorea Cupei EHF din 2019, Siofok KC are probleme financiare în ultimul sezon. Acest lucru s-a văzut și în evoluția echipei, care a pierdut trei partide în campionatul Ungariei în cele nouă etape disputate. Mai multe jucătoare și-au exprima dorința de a pleca. Se aude că Dinah Eckerle, portarul naționalei Germaniei, va ajunge la Metz, urmând să acopere golul lăsat de accidentarea croatei Ivana Kapitanovici, olandeza Laura van der Heiden ar spori colonia olandeză de la Borussia Dortmund, iar o altă olandeză, pivotul Danick Snelder, ar ajunge la o altă echipă din Bundesliga, BBM Bietigheim. Rămâne de văzut în perioada următoare care dintre aceste zvonuri se vor confirma.

Cristina Neagu și-a lansat documentarul despre viața ei cu imagini cutremurătoare din sala de operație: "Un 8 de neoprit!"

Citește mai multe știri din handbal:

Reguli dure la Campionatul European » Un singur caz de COVID-19 poate însemna descalificarea

Cristina Neagu, OUT din nou! Ce a pățit vedeta de la CSM București

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
viorelpreda
viorelpreda  •  28 Octombrie 2020, 00:02

Cred ca CSM ar fi ultimul club care si-ar dori o sindicalista ca asta.Ei i-a placut la Ferencvaros dar se pare ca nu se mai intelegea cu Gabor si au exilat-o la Siofok un oras prea mic si deprimant pentru ea.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  27 Octombrie 2020, 19:15

Mister Vasile, joaca cu extremele, ai jucătoare mondiale la fel de valoroase ca și Neagu ca inter, i ți traba o jucătoare care sa dribleze, sa pătrundă, nu încă o aruncătoare de la distanta

deusdat
deusdat  •  27 Octombrie 2020, 18:54

Când se desființează echipa asta care nu interesează pe nimeni? Alo, Nicușor?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează