SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Transfer senzaţional în handbalul românesc! Cristina Neagu e aproape de o revenire spectaculoasă: "Vrem s-o aducem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 20:19

Cristina Neagu este cea mai bună jucătoare a lumii şi este favorită să câştige din nou Liga Campionilor la handbal la Buducnost.

Chiar şi aşa, Neagu s-ar putea întoarce în handbalul românesc începând din 2017 după ce îşi va încheia contractul cu Buducnost.

Chiar directorul general de la CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, a confirmat că echipa sa o doreşte pe Neagu: "Am vrut-o şi anul acesta, dar a ales să continue, am înţeles-o. Eu sper ca anul viitor să reuşim s-o aducem acasă", a declarat  Vasiliu la Digi.

Cristina Neagu are un salariu uriaş la Buducnost, de 300.000 de euro anual.

Buducnost şi CSM Bucureşti s-au calificat în Final Four din Liga Campionilor. Echipa lui Neagu va juca împotriva celor de la Gyor, în timp ce bucureştencele se vor duela cu Vardar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 Aprilie 2016, 09:04

Ce nu inteleg eu este cum e structurat bugetul celor de la Buducnost. Chiar a fost ieri o stire pe gsp.ro cum ca bugetul lor e de 2 milioane de euro (cel mai mic!!! dintre cele 4 participante la Final 4). Cum naiba are atunci Cristina 300000 pe an? Probabil atunci ca stirea aceea era incorecta. Aici era stirea: http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/csm-bucuresti-si-a-aflat-adversara-din-final-four-a-pierdut-ambele-meciuri-din-grupa-impotriva-ei-475428.html

catalynn
catalynn  •  16 Aprilie 2016, 00:57
Postat de valyomanyd pe 15 Aprilie 2016, 23:29

Asta cu "e stelista (crescuta la 2 pasi de Ghencea)" e prea tare.:)))...Inseamna ca toti care sunt in cimitirul Ghencea militar si civil sunt stelisti ? :)))))

Ia d'acilea: " "Cristina a fost atrasă de mică de sport. Pe lângă handbal, îi plăcea foarte mult să joace baschet şi fotbal. Locuind în apropierea stadionului Steaua, este o mare suporteră a acestei echipe. Am fost sigură că va ajunge departe. Chiar i-am spus Cristinei, pe când era în clasa a IX-a, că va deveni cea mai bună handbalistă din lume! Este o fire perfecţionistă, nu renunţă niciodată la ceea ce îşi propune. În 2006, pe când avea 18 ani, am sfătuit-o să meargă la Rulmentul Braşov, pentru că era momentul să facă pasul spre handbalul mare, fiind prea valoroasă ca să mai evolueze la junioare. Păcat că, ulterior, a rămas cu o amintire urâtă despre acest club. Cristina are de recuperat de la gruparea braşoveană aproximativ 80.000 de euro! A dat clubul în judecată şi a avut câştig de cauză în instanţă, dar banii nu i-a văzut nici până în ziua de astăzi", a povestit ieri, pentru EVZ, Mariana Covaci, prima antrenoare a Cristinei. "

tardelli
tardelli  •  16 Aprilie 2016, 00:55
Postat de catalynn pe 15 Aprilie 2016, 22:42

Cristina e bucuresteanca, si stelista (crescuta la 2 pasi de stationul Ghencea) iar Buducnost are un buget mic (2 milioane) spre deosebire de actualul buget al CSM (3.5 milioane) asa ca sunt absolut sigur ca isi doreste sa revina acasa. Daca CSM va lua CL (cam greu, dar nu imposibil) ar putea veni chiar din vara :-) Asta cu "sa dam banii la spitale si case de copii" am mai auzit-o, desigur este o realitate ca suntem saraci, insa trebuie sa ne investim si in sport daca nu vrem sa fim ultimii saraci ai Europei. Daca in fotbal nu avem cum, 3-4 milioane pt o echipa de handbal nu mi se pare un capat de tara.

Corect ce spui tu.Macar in handbal sa investim.Ca in fotbal nu avem absolut nicio sansa.Pana la urma prefer sa vad un meci cu stelara Cristina Neagu decat cu ``valorosul`` Neymar pt care unii au platit suta de milioane..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează