SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Transferuri de răsunet! Craiova s-a întărit cu două campioane mondiale

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 10:59

Deonise Fachinello şi Mariana Costa au plecat de la Măgura Cisnădie şi au semnat cu deţinătoarea Cupei EHF.

Decimată de accidentări, Ana Maria Ţicu, Cristina Zamfir şi Jelena Trifunovici având probleme de sănătate, SCM Craiova a reuşit transferul a două brazilience, foste campioane mondiale. Este vorba de interul dreapta Deonise Fachinello (35 de ani) şi extrema dreapta Mariana Costa (26 de ani), care vin de la Măgura Cisnădie.

Surse din cadrul clubului ardelean spun că Măgura a renunţat la cele două sud-americance după ce acestea au venit la reunirea echipei cu o săptămână întârziere. Şi pentru că nu se aflau la prima abatere, li s-au reziliat contractele.

SCM Craiova şi Măgura Cisnădie sunt singurele echipe din România care mai sunt angrenate în Cupa EHF, urmând ca în primele zile ale lui 2019 să înceapă partidele din faza grupelor.

Deonise Fachinello a venit în 2014 în România şi a câştigat campionatul cu CSM Bucureşti în 2015. A plecat apoi în Danemarca de unde s-a întors în 2017, alături de colega sa, Mariana Costa, semnând cu echipa din Cisnădie. În cele 10 etape scurse până acum, Mariana Costa era a treia marcatoare a echipei cu 32 de goluri, iar Fachinello a înscris de 17 ori.

Măgura Cisnădie încearcă la rândul său să facă ultimele transferuri înainte de începerea grupelor Cupei EHF, pe lista antrenorului Alexandru Weber aflându-se Ionela Dinu, care a jucat ultima dată la SCM Roman, dar şi Andreea Tâlvâc Enescu.

Portarul Mirela Paşca a revenit şi ea în echipa ardeleană după ce a devenit mamă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Decembrie 2018, 12:24

E tare asta !!! Craiova transferă două campioane mondiale de la....Măgura Cisnădie !!!!!!????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează