SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - POLONIA 29-31

"Tricolorele" se apără după eşecul ruşinos cu Polonia: "Ne doare, nu mai avem cuvinte" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 23:00

România a pierdut partida cu Polonia din optimile Campionatului Mondial de handbal, scor 29-31, deşi a condus o foarte mare parte din meci.

Talida Tolnai, portarul echipei naţionale, s-a apărat la finalul confruntării:
"Sîntem foarte triste şi supărate pentru că am condus aproape tot meciul. Mă doare foarte tare, nici nu ştiu ce să mai zic.

Am căzut în a doua repriză după un joc foarte bun în prima parte.

Am primit foarte multe goluri, am făcut prea multe greşeli. Nu sîntem "Superman" nici noi. Cred că psihic am pierdut meciul, au venit peste noi şi noi nu am mai avut reacţie", a spus Tolnai la Dolce.

România ar fi jucat cu Franţa în sferturile Campionatului Mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (113)
billad
billad  •  17 Decembrie 2013, 08:57

Indiferent de rezultat,acest "TADICI" trebuia sa mearga prima data la psihiatru.Nu avem antrenor,baga spaima in jucatoare.N-am vazut nici un antrenor care sa vorbeasca asa urat cu jucatoarele.Scimbati antrenorii la jocurile de echipa si vom avea rezultate

lumpy666
lumpy666  •  16 Decembrie 2013, 23:03

CINE a scris acest articol CUM POATE SA FIE ASA DE STUPID...???Romania ar fi jucat cu Franta in sferturile CM daca si "NATIONALA DE FOTBAL" daca trecea de GRECIA ajungea la RIO intr-o grupa cu Columbia....NOI in schimb ar trebui sa urmarim acele echipe care NU s-au calificat mai departe ca sa obtinem un loc cat se poate de onorabil daca se mai poate vorbi de ONOARE in sporturile de echipa cei care ne reprezinta pe noi din ROMANIA....!!!! -SUNTEM VARZA IN TOATE SPORTURILE DE ECHIPA...!!!

alinadumitru
alinadumitru  •  16 Decembrie 2013, 16:05

asta ziceti voi ca e articol????

Vezi toate comentariile (113)
Comentează