SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA, AZI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" vor să răzbune eşecul din Croaţia cu o victorie în faţa Spaniei » Încearcă reabilitarea

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Învinşi la scor în meciul de debut cu Croaţia, "tricolorii" trebuie să cîştige contra Spaniei pentru a păstra şanse la calificare.

"Ne-au dat cu sala în cap", a spus Vasile Stîngă, antrenorul României, după ce "tricolorii" au fost învinşi joi seara cu 34-22 de Croaţia, la Karlovac, în meciul de debut din preliminariile CE 2012. Tehnicianul a adăugat apoi: "Am fost aduşi cu picioarele pe pămînt pentru că ne-am crezut prea buni. Sper ca meciul cu Spania să fie altfel, să muncim mai mult şi, cu ajutorul spectatorilor, să facem o figură frumoasă".

Spania, campioana mondială din 2005, nu a mai obţinut rezultate notabile în ultimul timp, deşi are jucători de cinci stele, superstaruri precum Iker Romero, Entrerrios, Hombrados. "Sper să ne ia de sus, să se considere dinainte cîştigători şi aşa şansele noastre vor creşte", a spus şi Valentin Ghionea. La ultimul joc oficial, la Campionatul Mondial din Croaţia 2009, Spania a învins România cu 40-32.

Meciul cu ibericii are loc la Oradea, azi, de la ora 18:00, oaspeţii avînd prima şansă. În primul joc din grupa a doua de calificare, Spania a zdrobit Lituania, la Pontevedra, cu 33-17.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  31 Octombrie 2010, 19:06

RUSINE!!!La fel ca in fotbal de unde "conduc"monstrii sacrii se intampla si in handbal!!Pacat mare pacat !!Din profesori de handbal am ajuns repetentii acestui frumos sport!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează