SPORTURI  »  HANDBAL  »  NUMIRE

Tripletă cu greutate pe banca tehnică de la CSM București » Cine sunt noii antrenori secunzi ai echipei

Iulia Curea își ia la revedere de la viața de sportivă și trece pe banca tehnică FOTO Cristi Preda
Iulia Curea își ia la revedere de la viața de sportivă și trece pe banca tehnică FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 17:22 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 17:49

Alexandru Buligan, fostul portar de legendă al României, și Iulia Curea, retrasă din activitate în acest sezon, îl vor ajuta pe Adi Vasile pe banca tehnică a lui CSM București.

CSM București și-a asigurat banca tehnică pentru sezonul viitor. "Principalul" Adrian Vasile este singurul care a rămas din vechea gardă. Au plecat, în schimb, secundul Per Johansson și antrenorul cu portarii Mihaela Ciobanu. În locul acestora, CSM a reușit să aducă două nume importante în handbalul românesc. Noul antrenor cu portarii la echipa Primăriei Capitalei va fi Alexandru Buligan (60 de ani), unul dintre cei mai valoroși goalkeeperi din istoria primei reprezentative, desemnat cel mai bun portar la Mondialul din 1990. Buligan a ocupat rolul de antrenor cu portarii la naționala masculină a Spaniei, cu care a câștigat titlul mondial în 2005, și la primele reprezentative ale Israelului și României. În ultimul sezon a fost ajutorul sârbului Djordje Cirkovici la Dobrogea Sud Constanța.

Un alt nume important în stafful CSM București este cel al Iuliei Curea. Extrema stânga și-a anunțat retragerea la 38 de ani, ultimii 6 petrecându-i la clubul bucureștean, participând la toate marile performanțe, inclusiv la câștigarea Ligii Campionilor. Este pentru prima dată în ultimii ani când CSM București mizează pe o bancă tehnică exclusiv din România.

De când a căzut „Legea Dedu”, echipele masculine au transferat numai jucători extracomunitari!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
446194735563038
Cony Nick  •  16 Iunie 2020, 16:12

... Buligan DA! ... Curea ce echipe a antrenat???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează