SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Triumf

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2007 00:00

Campioana Romaniei la masculin, HCM Constanta, a cistigat prima editie a "Cupei Litoralul Marii Negre", competitie desfasurata in Sala Sporturilor din Constanta. Ieri, in ultima zi a intrecerii, HCM a invins, cu 35-25 (15-15), pe campioana Bulgariei, Lokomotiv Varna. Intr-o alta intilnire, decisiva pentru stabilirea ocupantei locului doi, stiinta Bacau a trecut de CSM Oradea, cu 34-31 (18-16). Clasamentul final este urmatorul: 1. HCM Constanta 6 p, 2. stiinta Bacau 4 p, 3. CSM Oradea 2 p, 4. Lokomotiv Varna 0 p. Echipa cistigatoare a fost premiata cu 3.000 de euro.

Locul 2 la Varna
Tomis Constanta a terminat pe pozitia a doua turneul international de la Varna (Bulgaria). Echipa pregatita de Dumitru Musi a invins cu 26-24 echipa gazda, Lokomotiv Varna, si cu 40-38 pe Uskudar Istanbul, dar a terminat la egalitate, 32-32 cu vicecampioana Azerbaidjanului, ABU Baku. La egalitate de puncte cu azerele, romancele au pierdut primul loc la golaveraj. Alexandra Cazacu a fost desemnata cel mai bun portar al turneului.

Nasa la Satu Mare
Capitanul "nationalei" de handbal a Romaniei, Steluta Luca (foto), a fost nasa impreuna cu sotul ei la Satu Mare. "M-am simtit excelent. A fost o nunta reusita si sper sa fi avut mina buna", a declarat Steluta, care e ruda prin alianta cu mirele. "N-am dansat prea mult pentru ca sint in perioada de refacere cu spatele. Sper sa revin la Supercupa Europei si nici nu ma gindesc sa nu joc la Mondiale", a mai adaugat interul dreapta. La nunta mirilor Ramona si Claudiu au cintat Dinu Iancu Salajanu si formatia No Comment. (Florin Muresan - Satu Mare)

Pick Szeged numarul 1
Pick Szeged, campioana Ungariei, a cistigat turneul de la Timisoara, dupa ce in meciul decisiv a trecut ieri cu 24-23 de spaniolii de la Portland San Antonio. Poli Izometal a invins cu 30-28 pe Partizan Belgrad si a terminat pe 3. Dragan Sudzum (Partizan) a fost golgeterul turneului, in timp ce goal-keeperul maghiarilor, Nenad Puljezevic, a primit titlul de cel mai bun portar. MVP-ul competitiei a fost ales fost dinamovist Valentin Ghionea, in prezent la Pick Szeged. (Adrian Bucur - Timisoara)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează