SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Trofeu la bătaie » CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se vor înfrunta astăzi, de la ora 20:30, pentru prima cupă a noului sezon

Majda Mehmedovici atacând poarta în meciul de campionat din sezonul trecut contra celor de la Vâlcea FOTO Marius Ionescu
Majda Mehmedovici atacând poarta în meciul de campionat din sezonul trecut contra celor de la Vâlcea FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 09:00

Vara a trecut repede pentru handbal și meciurile oficiale iau locul pregătirii uneori monotone.

Primul prilej vine odată cu Supercupa României, care se dispută azi la Sala Polivalentă din Capitală. CSM București, campioana României și deținătoarea Cupei, o înfruntă pe SCM Râmnicu Vâlcea cu gândul de a bifa deja primul obiectiv al noului sezon. "Cu siguranţă vrem să câştigăm Supercupa României, aşa cum ţintim fiecare trofeu în competiţiile pe care le jucăm de câţiva ani încoace. Rămâne de văzut dacă la finalul acestui meci şi la finalul sezonului vom reuşi tot ce ne-am propus", a spus Adrian Vasile, antrenorul secund de la CSM.

Debuturi așteptate

Supercupa reprezintă și primul meci oficial al noilor achiziții ale câștigătoarei din 2016 a Ligii Campionilor. Lumea le va putea vedea în acțiune, în angrenajul echipei, pe Andrea Lekici, Jovanka Radicevici și Dragana Cvijici, alături de numele consacrate ale team-ului din București.

De partea cealaltă, reprezentantul SCM Râmnicu Vâlcea, directorul sportiv Marian Joiţa, a afirmat că jucătoarele formaţiei sale vor da totul pentru a câştiga trofeul, deși sunt conştiente că vor întâlni una dintre cele mai bune echipe din Europa.
"Mă bucur foarte mult că Vâlcea revine în handbalul mare. După cum s-a văzut în sezonul trecut, echipa s-a descurcat destul de bine, a jucat finala Cupei României tot cu CSM Bucureşti. Suntem conştienţi că avem un joc dificil în faţă pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe de handbal din Europa. Sperăm să facem faţă ", a adăugat Joiţa.

În finala Cupei României, din sezonul trecut, disputată la Ploiești, CSM s-a impus cu 29-22 (15-10) în fața celor de la Vâlcea.

Televizare:
TVR
Ora 20:30 CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează