SPORTURI  »  HANDBAL  »  SEMIFINALE CHALLENGE CUP

Turda surclasată în Islanda! » Șanse mici să joace finala Challenge Cup

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 22:38

Potaissa are șanse mici să joace finala Challenge Cup după ce a pierdut sâmbătă seara prima manșă din semifinale, 22-30 la Reykjavik.

Potaissa Turda a pierdut la o diferență de 8 goluri manșa tur a semifinalei Challenge Cup, susținută sâmbătă seara la Reykjavik, cu Valur. Echipa pregătită de Horațiu Gal a fost condusă de la un capăt la altul și a avut mari probleme să depășească apărărea masivă a gazdelor.

În plus, greșelile numeroase din apărare, mingile trimise greșit pe faza a doua și contraatac, au dus la un scor foarte greu de întors în returul din România.

Valur a condus cu 8-4 în minutul 21 și 12-8 la pauză. După cele mai bune 10 minute ale ei, Potaissa s-a apropiat la un singur gol, 14-15, dar finalul a fost un fiasco. Islandezii s-au desprins la 6, 7 și 8 goluri diferență. S-a terminat 30-22, un scor aproape imposibil de remontat pe 30 aprilie, la Turda. 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  23 Aprilie 2017, 08:45

A pierdut. Cu 8 goluri diferenta. Da, si? De unde "surclasarea"? Comentariu valaho-miticist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează