SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Turneu de 80.000 de euro » CSM Bucureşti organizează cel mai important turneul amical din ultimii ani

Braziliencele Fernanda da Silva (stînga) şi Ana Paula Rodriguez fac cunoştinţă cu publicul bucureştean // Foto: Marius Ionescu
Braziliencele Fernanda da Silva (stînga) şi Ana Paula Rodriguez fac cunoştinţă cu publicul bucureştean // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 22:18

CSM Bucureşti organizează cea mai tare competiţie amicală de handbal din ultimii ani, dar bugetul e pe măsură. Finalista Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, e cel mai sonor nume.

Azi va debuta în Sala Polivalentă din Capitală prima ediţie a "Bucharest Trophy", competiţia la care vor participa Buducnost Podgorica (Muntenegru), BBM Bietigheim (Germania), HC Astrahanocika şi Rostov pe Don (Rusia), Muratpaşa Beleduyesi (Turcia) şi CSM Bucureşti.

Echipa finanţată de Primăria Capitalei are planuri măreţe pentru viitorul sezon, în care şi-a propus să cîştige campionatul pentru a participa în grupele Ligii Campionilor.

"'Ne-am antrenat bine în această perioadă de vară, dar obiectivul este să jucăm foarte bine la finalul sezonului, nu neapărat acum. Echipa arată bine, dar, din nefericire, Oana Manea este greu de înlocuit", a declarat antrenoarea Mette Klit.

Directorul sportiv al CSM-ului, danezul Jakob Vestergaard, crede că echipa bucureşteană ar putea juca finala la Bucharest Trophy, în faţa finalistei Ligii Campionilor, echipa la care joacă şi Cristina Neagu. "Vor fi multe echipe bune, cu jucătoare bune şi sper că multă lume va veni să urmărească turneul, nu numai din Bucureşti, pentru că va avea ce să vadă''.

CSM Bucureşti va achita cheltuielile de cazare şi masă ale tuturor participantelor, echipele nesuportînd decît drumul pînă în România. "Este un trofeu amical, dar de la care noi avem mari aşteptări întrucît pentru echipa pe care am construit-o de un an de zile este un prim test", a spus preşedintele CSM, Constantin Căliman, cel care a adăugat că bugetul pentru acest turneu a fost de aproximativ 80.000 de euro.

Programul turneului
Azi
Buducnost-Rostov Don (16:30), CSM Bucureşti-Muratpaşa Antalya (19:00)
Vineri
BBM Bietigheim-Rostov Don (16:30), Astrahanocika-Muratpaşa (19:00)
Sîmbătă
Buducnost-Bietigheim (16:30), CSM Bucureşti-Astrahanocika (19:00)
Duminică
Meciul pentru locurile 5-6 (14:00), finala mică (16:30), finala (19:00)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
blue_sky
blue_sky  •  23 August 2014, 10:43

Da foarte mare turneu, cu echipe gen Muratpasa din Turcia(o ,,mare forta'' in handbal) si Bietigheim de care n-a auzit nimeni si care a iesit pe locul 9 in Germania!In afara de Buducnost si oarecom Rostov, restul sunt echipe slabute.

neluturap
neluturap  •  21 August 2014, 16:41

Doamne ce bine ai zis, astia nu vad niciodata partea buna si frumoasa o lucrurilor, ei sunt vesnicii nemultumiti si intotdeauna ei au de comentat,nimic nu e bine,nimic nu le convine.

razvyyc
razvyyc  •  21 August 2014, 15:22
Postat de hmmmm pe 21 August 2014, 14:56

Extraordinar, fabulos, mirific... Totusi am cateva probleme: chiar nu realizeaza nimeni ca e praf in ochi? Chiar nu vede nimeni cu ce bani este intretinuta aceasta echipa? Chiar nu realizeaza nimeni ca acesti bani sunt ai bucurestenilor si ar trebui folositi altfel? Se revolta toti doar atunci cand e vorba de banii aruncati in fotbal? Drumurile din Bucuresti sunt o pacere? Transportul in comun va place? Metroul acopera tot Bucurestiul? Va place placuta de pe podul Basarab (Inceput de Basescu, terminat de Oprescu, de parca e facut pe banii lor!) As putea continua la nesfarsit, dar se pare ca fiecare primeste ce merita...

De la o posta se observa ca esti bucurestean....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează