SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

”U” Jolidon va juca ambele manşe cu Levanger HK pe teren propiu

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 16:31

”U” Jolidon Cluj va juca ambele manşe cu formaţia Levanger HK, din turul trei al Cupei Cupelor, la Cluj-Napoca, ca urmare a unei înţelegeri cu gruparea din Norvegia.

"Am ajuns la un acord cu echipa norvegiană în privinţa jucării ambelor meciuri la Cluj. Pentru noi este mai important că am rezolvat în acest fel. Organizarea ambelor manşe ne costă aproximativ 20.000 de euro, pe cînd dacă jucam tur-retur sau ambele acolo cheltuielile erau mult mai mari. Pe de altă parte vom juca două meciuri în faţa propriilor suporteri, pe care îi aşteptăm alături de noi", a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al grupării clujene, potrivit mediafax.

Programate iniţial la 5 noiembrie turul şi la 12 noiembrie returul, ambele manşe dintre U Jolidon şi Levanger HK se vor disputa la 12 şi 13 noiembrie, de la ora 17.00, la Cluj-Napoca.

În turul trei al Cupei Cupelor evoluează şi echipa Oţelul Galaţi, care va întîlni formaţia macedoneană Metalurg Skopje, în 5 sau 6 noiembrie turul, respectiv 12 noiembrie returul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  20 Octombrie 2011, 19:48

pai "U" iese in avantaj clar..dar nu stiu cum au fost de acord norvegienii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează