SPORTURI  »  HANDBAL  »  UCM REŞIŢA - CSU SUCEAVA 37-30

UCM Reşiţa a învins CSU Suceava 37-30, în primul meci al etapei a 25-a

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

UCM Reşiţa s-a impus, marţi, scor 37-30, în faţa formaţiei CSU Suceava, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii Naţionale masculine, cele două echipe urmând să se întâlnească şi în finala Cupei Challenge, informează site-ul oficial al grupării pregătite de Aihan Omer.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Stan şi Vaidasigan, ambii cu câte cinci reuşite, în timp ce golgheterul sucevenilor a fost Gavriloaie, care a înscris de şase ori.

UCM Reşiţa şi CSU Suceava se vor întâlni şi în finala Cupei Challenge, acolo unde ambele s-au calificat la finalul săptămânii trecute. Primul meci din cadrul finalei se va juca pe terenul celor de la UCM Reşiţa, la data de 23 sau 24 mai, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, la Suceava.

Celalalte meciuri din etapa a 25-a a Ligii Naţionale masculine sunt programate marţi şi miercuri. În cazul în care HCM Constanţa nu va pierde meciul de pe teren propriu cu Poli Izometal Timşoara, de miercuri, va cuceri titlul de campioană a României cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Vezi clasamentul Ligii Naţionale pe campionate.ro

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazetasv.ro
gazetasv.ro  •  06 Mai 2009, 16:28

La capatul unui drum de peste 12 ore cu trenul, jucatorii Universitatii in frunte cu directorul tehnic, Petru Ghervan, au coborat in jurul orei 8, in gara din Burdujeni. Ora matinala la care au ajuns proaspetii finalisti nu i-a impiedicat pe adevaratii suporteri sa isi intampine favoritii. In fruntea comitetului de primire s-au aflat primarul Ion Lungu si presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii, Viorel Nutu.

 •  05 Mai 2009, 20:36

Bestia numarul 1 !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează