SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPELE EUROPENE

UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău şi-au aflat adversarii din cupele europene! Vezi care sînt!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

UCM Reştia şi Ştiinţa Bacău ţi-au aflat adversarele din optimile cupelor europene la tragerea de sorţi care a avut loc la Viena.

UCM Reştia şi Ştiinţa Bacău ţi-au aflat adversarele din optimile cupelor europene la tragerea de sorţi care a avut loc la Viena.

Vicecampioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, va întîlni formaţia ucraineană Budivelniuk în optimile de finală ale Cupei Cupelor. Manşa tur se va juca Ucraina, în 19-20 februarie 2011, iar cea retur, peste o săptămînă, la Reşiţa. În turul trei al competiţiei, UCM Reşiţa a eliminat echipa poloneză Wisla Plock, la doar un gol diferenţă ca scor general, 57-56.

Ştiinţa Bacău va lupta pentru un loc în sferturile de finală ale Challenge Cup cu formaţia muntenegreană HC Rudar. Prima manşă va avea loc Muntenegru, pe 19-20 februarie 2011, iar cea retur, o săptămînă mai tîrziu, la Bacău. În turul trei al Challenge Cup, băcăuanii au eliminat fără probleme echipa belgiană Initia Hasselt, scor 33-25 şi 31-29.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close