SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Umilinţă în Liga Naţională! » Baia Mare cîştigă la 12 goluri diferenţă la Zalău!

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 21:08

Echipa lui Gheorghe Tadici a fost umilită pe teren propriu de HCM Baia Mare, liderul Ligii Naţionale. HC Zalău nu a putut să ţină ritmul cu echipa antrenată de Costică Buceschi, oaspetele conducînd pe tot parcursul partidei.

Eliza Buceschi, Melinda Geiger, Valentina Elisei, Adriana Nechita, Luciana Marin şi celelalte maramureşence au marcat la foc automat şi au dus diferenţa la 9 goluri încă de la pauză: 17-8!

În partea a doua, Zalăul a părut că poate să mai micşoreze proporţiile scorului, dar nici în faţa rezervelor de la Baia Mare, Beşe, Ciuciulete şi compania nu au făcut faţă. Tadici a găsit vinovaţii în cei doi arbitri buzoieni Băducu şi Voicu, dar a fost eliminat pentru două minute. La final, HCM Baia Mare a cîştigat cu 33-21 şi aşteaptă cu moralul ridicat derbyul campionatului, de sîmbătă, contra Coronei Braşov, singura echipă în faţa căreia a pierdut pînă acum.

Celelalte meciuri ale etapei a 18-a se vor disputa miercuri, după cum urmează: SCM Craiova-HCM Rm. Vîlcea (ora 16:00), HCM Roman-CSM Bucureşti (17:00), Cetate Deva-Dunărea Brăila (18:00), Jolidon Cluj-Neptun Constanţa (18:00), Corona Braşov-CSM Ploieşti (18:00).

Hypo a rupt înţelegerea cu federaţia braziliană
Pînă de curînd Federaţia Braziliană de Handbal avea o înţelegere cu Hypo Viena, campioana Austriei, conform căreia jucătoarele din echipa naţională care evoluau acolo erau plătite în mod egal de cele două părţi. Înţelegerea nu va mai fi prelungită din această vară, urmînd ca toate jucătoarele să-şi găsească echipe noi.

Aşa s-a ajuns ca HCM Baia Mare să le transfere pe Arenhardt şi Do Nascimento, iar CSM Bucureşti pe Da Silva, Rodrigues şi posibil pe Cavaleiro. Do Nascimento, cea mai bună jucătoare din lume în 2012, care a semnat pe doi ani cu Baia Mare, a declarat în presa braziliană că "am crezut că îmi voi termina cariera la Hypo, dar la Baia Mare începe un nou capitol din viaţa mea. Sînt fericită şi încrezătoare în această nouă experienţă, mai ales că va fi cu mine şi soţul meu, care va juca şi el handbal, tot la Baia Mare", a declarat Do Nascimento.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  20 Februarie 2014, 20:48

titlu..drastic pt ca dif e data de valoarea celor 2 loturi(arbitrii indiferent cum fluierau la asa dif nu cred ca aveau cum influenta rezultatul)deci baimarencele sunt sigur peste zalau ..la clipa de fata

sorineldumitru
sorineldumitru  •  19 Februarie 2014, 19:48
Postat de suporter_valcean pe 19 Februarie 2014, 13:45

Nu mai pacalesti pe nimeni, Ghitza, esti un antrenor depasit. Esti veriga slaba, Ghitza. La revedere, drum bun!

Stim, si Bute si halep care e nesimtita si se infrasa de Craciun si nu-si angajeaza antrenor pt AO, in opinia unora si Hagi, maine-poimaine ne trezim ca si Nadia Comaneci a fost o teapa. Altfel, cel mai mare rezultat al sportului de echipa romanesc din ultimii 30 de ani a fost obtinut cu el antrenor si parca si acum nationala se misca mult mai bine decat pana sa se intoarca el. Dar e depasit, ce sa mai.

suporter_valcean
suporter_valcean  •  19 Februarie 2014, 13:45

Nu mai pacalesti pe nimeni, Ghitza, esti un antrenor depasit. Esti veriga slaba, Ghitza. La revedere, drum bun!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează