SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Umor de suporteri » Pamflet savuros pe o pagină de Facebook înaintea meciului Oltchim - Gyor :D

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 22:56

Pe pagina de facebook Handbal Feminin a fost postat ieri un savuros pamflet cu privire la meciul dintre Oltchim şi Gyor.

Meciul dintre Oltchim şi Gyor înseamnă pe lîngă încrîncenare, tensiune, determinare şi o miză uriaşă, şi un meci ca oricare altul, pe seama căruia te şi poţi destinde. Pe pagina de facebook Handbal Feminin, a fost postat un pamflet savuros. Personajele principale sînt oameni care trăiesc în lumea handbalului sau se învîrt în jurul sportului cu mingea la semicerc.

Tot dialogul e unul fictiv, dar e savuros. Cristian Gaţu, preşedintele FRH, e cel care postează primul şi cere opinia altor fani. "Am tot calculat în ultima vreme şi am ajuns la o concluzie: batem la 6 goluri la Bucureşti şi mergem la Veszprem la cumpărături!".

Primul răspuns vine de la Ionela Stanca, handbalista care a părăsit Oltchimul pentru că nu-şi primise banii! Intervine apoi corespondentul Gazetei Sporturilor, cel care nu suportă să-şi vadă pozele postate pe facebook la diferiţi useri. Radu Voina şi Gheorghe Tadici, foşti antrenori la Oltchim, îşi dau şi ei cu părerea.

Simona Spiridon, fosta jucătoare de la Gyor, care tocmai a declarat că va susţine Gyorul, deşi s-a născut în România, pentru că a jucat la campioana Ungariei, întăreşte ceea ce ea spusese! Apoi, comentatorul Digi, Costi Prună, care la fotografia de profil apare cu o...prună. Considerată una dintre handbalistele deştepte, Cristina Vărzaru are şi ea o intervenţie a la...Cornel Dinu.

Un alt comentator Digi, George Pîrvan, Wikipedia din handbal, care întotdeauna ne spune cîte kilograme au jucătorii, unde s-au născut, dar şi toate numele, prenumele şi cum îi chema pe părinţi, are ultima intervenţie.

Postări imaginare şi...totuşi, atît de aproape de realitate.
566511-pamflet-handbal.jpg

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
pol1iasi
pol1iasi  •  06 Aprilie 2013, 10:57

Sa fim realisti...nu avem nicio sansa...finala e Larvik-Gyor...din pacate..

vera7kc
vera7kc  •  06 Aprilie 2013, 10:51

Foarte tare: Am ras cu lacrimi!!! Poate cea mai tare faza: comentariul lui Voina la care Oana Manea a dat like....:)))))) Si poza de profil a lui Costi Pruna e geniala! Trebuia sa ii pui si un comment cu: Multa bafta doamnelor! Cum ii place lui sa spuna! Felicitari pt idee!:) Fortza Oltchim diseara!!!

toma29
toma29  •  06 Aprilie 2013, 09:39

Hai Oltchimul! hai ca se poate, vorba lu' Voina :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează