SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - HC VASLUI 27-24

Un pic de emoții! HC Vaslui, la un pas de a produce surpriza cu CSM București

Foto: sportpictures.ro
Foto: sportpictures.ro

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 18:48

CSM București a trecut mai greu decât se aștepta de HC Vaslui, echipă care a uitat de problemele de ordin financiar. 

Neplătiți de trei luni, handbaliștii de la HC Vaslui păreau că vin la București în postura de "victime sigure" la meciul cu vicecampioana României, CSM București.

Elevii lui Zvonko Sundovski au început meciul cu 4-0 și 7-2. Ușor-ușor însă, moldovenii au strâns rândurile și jocul s-a echilibrat. A fost 13-10 la pauză, dar emoțiile au început cu adevărat în partea a doua, chiar pe final.

Gabriel Bujor și Călin Hagiu și-au impulsionat coechipierii, iar Vasluiul s-a apropiat la un singur gol diferență cu două minute înainte de final: 23-24! A fost momentul în care Humet a luat jocul pe cont propriu și a marcat de două ori consecutiv, risipind emoțiile.

Viitorul component al "naționalei" României, spaniolul devenind de curând și cetățean român, a recunoscut la final că "au fost emoții. Noi când începem bine nu terminăm la fel. Vasluiul e una dintre echipele care nu cedează niciodată", a declarat Javier Humet.

Antrenorul Sandu Iacob a spus și el că i-ar fi convenit să joace mai mult cu Turda în "sferturi", dar pentru asta ar fi trebuit să piardă în ultima etapă acasă, cu ultima clasată, Satu Mare. "Dar eu nu o să fac asta niciodată. Nu am fost învățat și nici nu sunt de acord, deși îmi urmăream până la urmă interesul", a declarat Iacob.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează