SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Un sîrb la Constanţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Vicecampioana României, HCM Constanţa, a transferat ieri un inter dreapta de la echipa sîrbă Proleter Zrenjanin. "E un jucător tînăr, are doar 24 de ani, dorit special de antrenorul Zoran Kurtes. Face foarte bine faza de apărare şi poate aduce un plus", a declarat Nurhan Ali, directorul executiv de la HCM. Constănţenii l-au mai adus în această pauză competiţională şi pe Denis Murtaza, de la Pandurii Tg. Jiu, dar au renunţat în schimb la centrul croat Kreso Ivankovici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  04 Februarie 2009, 21:23

Ati fi putut sa ii spuneti si numele ca nu e anonim...ziaristi de duzina

 •  04 Februarie 2009, 16:12

Pe euro handbal .ro - Tadici isi face o echipa care in ceva timp va deveni una dintre cele mai bune din tara.Echipa e tanara si cu jucatoare de calitate

 •  04 Februarie 2009, 12:20

Pe eurohandbal.ro - "Gheorghe Tadici a început formarea unei noi echipe puternice la HC Zalau" Clasament super complet pentru handbalul romanesc, cred ca nici echipele nu stiu despre ele multe lucruri, asa cum pot afla din clasamentul detaliat de pe acel site

Vezi toate comentariile (4)
Comentează