SPORTURI  »  HANDBAL  »  INTERVIU

Un spectaculos pictorial 100% Made in Ro » Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, interviu neconvențional pentru revista Elle

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 16:42

Cristina Neagu își spune povestea în numărul din septembrie al revistei Elle.

Handbalista de 30 de ani este una dintre cele mai apreciate sportive nu doar în România, ci peste tot în lume. Înzestrată cu un talent imens, la care a adăugat mereu multă muncă și perseverență, handbalista de la CSM București e un exemplu pentru copii și spune că asta o responsabilizează.

În interviul amplu acordat pentru revista Elle, Cristina vorbește despre familie, carieră, accidentările chinuitoare, dar și despre celălalt sport care îi place și pe care-l urmărește cu sufletul la gură: "Oamenii ăia își depășesc non-stop limitele. Și fizic, și psihic, și mi se pare fantastic!"

cris

Neagu dezvăluie de unde vine ambiția de a fi cea mai bună din lume: "Eu provin dintr-o familie destul de modestă. Nu am fost chiar săraci, aveam ce să mâncăm, cu ce să ne îmbrăcăm, dar era o familie modestă. Nu îți permiteai tot felul de chestii, ca alții. Și am zis că mi-aș dori să fac ceva ca să pot să câștig și eu bani. Când ești mic, vrei să fii cineva, să ai banii tăi, voiam să îi ajut și pe ai mei. [...]

Am avut chestia asta în mine, le-am zis colegelor mele, într-o zi, că eu o să fiu cea mai bună jucătoare a lumii. Eram copii și ele au început să zâmbească"

cris2

Sunt mulți copii care se uită la mine și e un lucru pe care mi l-am dorit atunci când am știut că asta vreau să fac. Asta te responsabilizează. Trebuie să ai grijă, să te comporți ca atare. Încerc să fiu un model pentru copiii care mă privesc. Sunt lucruri pe care, cu siguranță, le pot învăța de la mine Cristina Neagu

Interviul complet poate fi savurat în numărul de septembrie al revistei Elle, disponibil de vineri dimineață la toate punctele de presă din țară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bulletproof
bulletproof  •  24 August 2018, 13:38

De unde ești tu, fata, din Rogojelu, n-așa ? Cam ... 'săracuţ', satu ăla ! Nu'ș de unde aveai tu ... ditătie ?÷?

galacticsteaua
galacticsteaua  •  23 August 2018, 17:26

Multumim Cristina pentru reclama de inalta calitate facuta Romaniei prin pasiunea ta pentru handbal..un diamant rar..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close