SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Un star de la CSM București a semnat cu Gyor! Crina Pintea, șanse mari să ajungă la campioana României

Amanda Kurtovic
Amanda Kurtovic

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 21:22

Norvegiana Amanda Kurtovic (27 de ani) s-a înțeles cu Gyor. Interul dreapta va părăsi CSM București la finalul acestui sezon.

CSM București vrea să ajute naționala României și încearcă construirea unei formații cu un nucleu românesc, în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020. Plecarea Amandei Kurtovic la Gyor ar putea face parte dintr-un plan care să includă aducerea pivotului Crina Pintea la București. 

Sunt foarte fericită că am semnat cu Gyor. Nu trebuie să fac cunoştinţă cu fetele, am jucat de foarte multe ori împotriva lor. E fără îndoială unul dintre cele mai puternice cluburi din lume.

Suporterii au un mare merit pentru atmosfera incredibilă de aici. Sunt mândră că voi putea evolua pentru Gyor în următorii trei ani”, a declarat Kurtovic în momentul parafării înțelegerii.

Kurtovic nu va putea ajuta CSM București în finalul acestui sezon. Interul Norvegiei s-a accidentat în timpul Campionatului European de handbal din 2018.

Vezi și: 

Vâlcea continuă seria de victorii » Baia Mare i-a dat însă emoții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Februarie 2019, 12:24

ungurii sunt ff atenti cand fac transferuri(si cand o dau in bara...la un an fac corectia necesara)la prima vedere schimba o norv cu alta (diferenta e la..inaltime)de ce ar fii mai buna kurtovic decat mork(una arunca din saritura cealalta de pe picioare,ambele se apara slab pe intermediar)nu e oprita nici pintea(frantuzoaica banuiesc are un plus de viteza)csm daca se uita in campionat poate gasi jucatoare destul de bune

peluza
peluza  •  13 Februarie 2019, 11:42
Postat de Iulian Iuly pe 13 Februarie 2019, 09:53

Kurtovici e o mare pierdere! Cred ca suntem foarte slabi la capitolul conducere! Gyor are jucatoare de 5-6 ani nu nu stim nici cine ne va antrena la anu ! Ce sa mai vb de jucatoare cred ca anul urmator nu vom avea extreme cu Chiper si parvut suntem pierduti!

De acum vine grosul din ce am inteles. Aneta pleaca, dar vine Chiper. Nu e o imbunatatire? Iar daca in locul lui Radicevic vine Martin, ce am mai putea spune? Eu zic ca Mork si Martin sunt peste Kurtovic si Radicevic. La fel si Chiper peste Udristioiu.

663464043840109
Iulian Iuly  •  13 Februarie 2019, 09:53

Kurtovici e o mare pierdere! Cred ca suntem foarte slabi la capitolul conducere! Gyor are jucatoare de 5-6 ani nu nu stim nici cine ne va antrena la anu ! Ce sa mai vb de jucatoare cred ca anul urmator nu vom avea extreme cu Chiper si parvut suntem pierduti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează