SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-UNGARIA, AZI, ORA 21:15, ÎN DIRECT PE TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Una caldă, alta rece în tabăra adversarelor de astăzi » Ungaria fără Tomori, dar cu Görbicz!

Anita Gorbicz va fi marele pericol la poarta României.
Anita Gorbicz va fi marele pericol la poarta României.

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 21:00

Golgeterul Ungariei, Zsuzsanna Tomori, a fost suspendată un meci. În schimb, contra României va reveni centrul Anita Görbicz.

În minutul 40 al meciului cu Muntenegru, Zsuzsanna Tomori a fost eliminată pentru două minute de cuplul ceh Opava-Valek. A protestat vehement şi a mai văzut alte două minute.

Temperamentala jucătoare l-a înjurat însă pe unul dintre "fluieraşi" şi a văzut şi cartonaşul roşu. Şi pentru ca totul să fie complet, la marginea terenului, Tomori a ridicat degetele mijlocii către galeria muntenegreană!

Ieri, Comisia de Disciplină a EHF a analizat cazul şi Tomori a fost suspendată o etapă, astfel că nu va putea evolua azi, împotriva României. Tomori fusese pînă acum cea mai bună jucătoare a Ungariei, marcînd 24 de goluri, cu un procentaj de 60 la sută

În schimb, Anita Görbicz (foto), care nu a evoluat cu Muntenegru, va fi pe teren contra României. Centrul de la Györ a suferit o enterocolită şi a fost nevoită să stea două zile la pat. Görbicz e a doua marcatoare a Ungariei, cu 20 de goluri, în doar 3 meciuri jucate.

Antrenorul norvegian Karl Erik Bøhn a mai făcut o schimbare în lotul Ungariei, după înfrîngerea contra muntenegrencelor. Extrema stînga Melinda Vincze a fost schimbată de interul dreapta Krisztina Triscsuk, o jucătoare de origine rusă, care a primit cetăţenia maghiară înainte de Euro 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
neko00
neko00  •  11 Decembrie 2012, 13:17

Mai bine juca Tomori decat Gorbicz. Anita e o jucatoare extraordinara, insa e posibil ca aceasta problema care a avut-o sa o deranjeze din moment ce doua zile a stat in pat, a cam pierdut pregatirea. Totusi e ceva gen Neagu, o jucatoare motivata care joaca numai din instict si talent. Poate face diferenta chiar dupa ce ar sta un an in pat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează