SPORTURI  »  HANDBAL  »  RENUNŢARE

Unde vom juca? Olanda nu va mai organiza CE din decembrie

Handbalistele noastre nu știu încă unde vor evolua la Euro
Handbalistele noastre nu știu încă unde vor evolua la Euro

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 11:28

Federaţia olandeză de handbal nu va mai organiza turneul final al Campionatul European feminin. Întrecerea este prevăzută în ultima lună a acestui an şi la ea e calificată şi reprezentativa României.

Anunţul l-a făcut  Federaţia Europeană de Handbal (EHF) după ce a primit scrisoarea oficială din partea batavilor. Nu s-a oferit nici o informaţie în privinţa motivelor ce au dus la această renunţare, din cauza căreia tragerea la sorţi a grupelor, programată în 6 iunie, la Rotterdam, a trebuit anulată.

”Naţionala” României şi-a asigurat prezenţa în faza finală de pe prima poziţie a grupei a 2-a eliminatorii. Cele 14 echipe calificate din
preliminarii sînt: Germania, Ungaria (grupa 1), România, Serbia (2), Muntenegru, Rusia (3), Franţa, Macedonia (4), Suedia, Cehia (5), Croaţia, Danemarca (6), Ucraina, Spania (7). Lor li se adaugă Norvegia, calificată direct în calitate de deţinătoare a trofeului, iar a 16-a participantă va fi gazda turneului final.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează