SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

UPDATE Comisia de Competiții a respins inițial cererea Unirii Slobozia de a-i amîna meciul după decesul portarului echipei! » Cînd e programată partida

Dispariţia tragică a Andreei Nica a lăsat un gol imens în poarta echipei ei, Unirea Slobozia // Foto: Marius Ionescu +1   FOTO
Dispariţia tragică a Andreei Nica a lăsat un gol imens în poarta echipei ei, Unirea Slobozia // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 00:00

Unirea Slobozia a cerut amînarea meciului de la Ploiești, de sîmbătă 24 octombrie, după ce portarul echipei, Andreea Nica, a murit duminică. Comisia de Competiții a respins inițial cererea!

13:00

UPDATE: FRH a emis un comunicat prin care precizează că meciul de handbal dintre CSM Ploiești și CSM Unirea Slobozia se va disputa pe 5 noiembrie, de la ora 17:00.

Știrea inițială:

Portarul Andreea Nica (27 de ani) visa de mult să facă un salt cu parașuta. Duminică, a mers la Clinceni pentru a-și realiza dorința. Numai că visul ei s-a încheiat într-o tragedie.

Andreea sărise împreună cu instructorul Adrian Constandache, 43 de ani, care avea peste 4.000 de salturi la activ. În urma lor, un parașutist mai puțin experimentat, Dan Floroiu, s-ar fi lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, izbindu-se violent de pămînt. Andreea a fost dusă imediat la spital, dar s-a stins pe masa de operaţie.

Ieri a fost depusă în sala din Slobozia

Ieri, în jurul prînzului, corpul neînsuflețit al jucătoarei a ajuns la Slobozia. A fost depus chiar pe terenul de joc, acolo unde Andreea a evoluat vreme de 15 ani. Colegele ei au stat ore întregi lîngă catafalcul sportivei.

"Înger între buturi cîndva, acum înger în rai! Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și tristețea, un suflet curat , un om extraordinar!", a scris extrema Camelia Carabulea pe contul său de Facebook. "Nu vrem să credem că Andreiuța nu mai e cu noi. Viața e nedreaptă", a spus și interul Ana Maria Drăguț.

Vid dinspre federație

Conducerea Unirii Slobozia a trimis luni o adresă la federație prin care cere amînarea jocului cu CSM Ploiești, programat inițial sîmbătă, 24 octombrie. "Noi nu ne-am mai antrenat de cînd a venit vestea groaznică. Toată lumea plînge, cu fetele nici nu mai poți discuta. Echipa e dărîmată!", a spus antrenoarea Victorina Bora.

Slobozia s-a lovit de refuzul inițial al federației, care a transmis că, în conformitate cu regulamentul, nu se poate amîna partida. "Noi ceruserăm pe 26 noiembrie, să jucăm la terminarea turului. Ploieștiul a fost de acord. Nu însă și federația", a spus Victorina Bora.

Comisia de Competiții a reanalizat ieri situația și a fost de acord cu amînarea, dar pentru data de 4 noiembrie. "Măcar să nu jucăm sîmbătă. Joi înmormîntăm fata și vineri trebuia să plecăm la Ploiești. Sîntem oameni, avem suflete", a adăugat antrenoarea.

andreea nica poarta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  21 Octombrie 2015, 09:46

Toate *** de oameni ajung in functii de conducere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează