SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

UPDATE CSM București și-a aflat adversara din semifinala Final Four » Totul despre rivala româncelor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 18:31

CSM București și-a aflat adversara din semifinalele Final Four-lui. Campioana României, pentru a treia oară consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor, se va duela cu Gyor.

A doua semifinală se joacă între Rostov Don și Vardar Skopje.

Meciurile Final Four-ului se vor juca la Budapesta pe 12/13 mai, orele de disputare în semifinale și finale fiind stabilite pentru 16:15 și 19:00.

CSM BUCUREȘTI, LIPSA DE CONSTANȚĂ

CSM București a avut un sezon extrem de inconstant, în care meciurile senzaționale, foarte bune, au fost urmate de altele complet diferite, în care echipa a fost de nerecunoscut! S-a întâmplat asta încă din faza grupelor, când s-a pierdut cu Nykobing, 22-25, apoi cu Györ și Rostov în faza a doua a competiției. Calapodul a fost păstrat și în "sferturi", după meciul sezonului pe teren propriu venind cel la polul opus, o prestație deplorabilă în deplasarea de la Metz.

Dar același lucru s-a întâmplat pentru campioana României și în edițiile trecute. Chinuindu-se să ajungă în Final Four, CSM a câștigat trofeul în 2016, pentru ca anul trecut să termine pe 3!

GYÖR, DECIMATĂ DE ABSENȚE

Campioana Europei, Györ Audi ETO, a avut un sezon în care a trebuit să joace multe partide fără jucătoare de bază. Nora Mork și Zsuzsanna Tomori s-au accidentat grav și nu vor mai putea evolua la Final Four, dar au fost multe meciuri în care tehnicianul Ambros Martin nu s-a putut baza nici pe Eduarda Amorim, Jana Knedlikova, Nycke Groot sau Stine Oftedal.

Chiar și așa, Györ s-a calificat de pe primul loc în "sferturi", în "grupa morții" alături de CSM București și Rostov Don. Și-a împărțit victoriile cu amândouă, fiecare formație materializându-și avantajul terenului propriu.

La Budapesta, Györ va juca, practic, acasă, fiind echipa favorizată din acest punct de vedere. În Arena "Laszlo Papp", la fiecare ediție, Györ s-a bucurat de sprijinul a 10.000 de fani, îmbrăcați în verde!

CIFRELE SEZONULUI

  • CSM București 9 victorii, un egal, patru înfrângeri
  • Gyor Audi ETO 12 victorii, două înfrângeri
  • Vardar Skopje 13 victorii, o înfrângere
  • Rostov Don 11 victorii, un egal, două înfrângeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
maxp
maxp  •  18 Aprilie 2018, 15:10
Postat de cluj_cluj pe 18 Aprilie 2018, 06:05

Problema la Vardar e aceeasi ca si la CSM... E o echipa in descompunere. Astea niciodata nu au castigat. Sincer, eu vad Rostov cu prima sansa... Daca arbitrajele vor fi corecte.

Sa nu uitam ca CSM era intr-o oarecare descompunere si cand a castigat Liga. Si cred ca se cam stia. Oricum, pentru Final 4 sunt toate acolo, e o competitie importanta, cu siguranta echipele vor functiona normal, nu va sta nimeni sa se gandeasca in timpul meciurilor ca se dezbina echipele. Poate fi chiar o motivatie in plus daca privim altfel lucrurile. Ne amintim de Oltchim, sigur, n-au castigat Liga la ultimul an, dar au jucat de la egal la egal cu oricine, au ratat la un gol finala, a fost o dezamgire maxima si acolo deja incepuse desfacerea de contracte. Si totusi n-as compara situatia CSM-ului de acum cu cea de la Vardar, la CSM vor exista schimbari de lot, dar va ramane o echipa pe aceeasi linie ca pana acum. La Vardar am inteles ca nu se mai baga bani, acolo se schimba total lucrurile. Dar nu ma face sa cred ca asta le-ar opri sa castige Liga. Mai tinand cont si ca Penezic se retrage... ea cu siguranta va da totul.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  18 Aprilie 2018, 13:21
Postat de maxp pe 18 Aprilie 2018, 02:09

Consider ca este cel mai accesibil adversar la ora actuala. Chiar nu ar exista nicio scuza pentru CSM sa nu joace finala, cred ca o vor face. Dincolo Vardar mi se pare favorita certa. Pronosticul meu: locul 1 Vardar, 2-CSM, 3-Rostov, 4-Gyor.

Cea mai redutabila echipa ca componenta si joc in Europa este ETO Győr,dar are probleme serioase din cauza accidentarilor: momentan 4 jucatoare de baza lipsesc din lot,printre care cele doua bombardiere, Mőrk si Tomori...Oftdedal nu este inca recuperata,deci nu au nici coordonatoare.Piesele de baza sint inlocuite cu fete de varsta 17 si 18 ani fara experienta,dar jucatoare de viitor si de certa valoare,ca Fodor Csenge,Szilovics Fanni,Varga Emőke sau Afentáler Sára,nume de care nici nu ati auzit !!Si asa,cred ca ETO va demonstra,ca nu degeaba domina handbalul feminin in ultimii 5 ani !!CSM are un joc sinusoidal,ca constanta echipa momentului este Rostov si Vardar,cu un plus pentru Vardar la tactica de joc ! Győr daca nu rezolva cu succes accidentarile,Vardar este echipa cea mai buna si va castiga FF,chiar daca au si handicapul plecarii lu Martin,care de fapt de cateva vreme nu prea se ocupa de echipa !!!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  18 Aprilie 2018, 13:13
Postat de cluj_cluj pe 18 Aprilie 2018, 06:05

Problema la Vardar e aceeasi ca si la CSM... E o echipa in descompunere. Astea niciodata nu au castigat. Sincer, eu vad Rostov cu prima sansa... Daca arbitrajele vor fi corecte.

De ce sa nu fie arbitrajele corecte???Sa stiti ca vor fi cu siguranta,fiindca nu vor arbitra romani !!! In rest,degeaba este cea mai redutabila echipa ETO Győr,are probleme serioase din cauza accidentarilor: momentan 4 jucatoare de baza lipsesc din lot,printre care cele doua bombardiere, Mőrk si Tomori...Oftdedal nu este inca recuperata,deci nu au nici coordonatoare.Piesele de baza sint inlocuite cu fete de varsta 17 si 18 ani fara experienta,ca Fodor Csenge,Szilovics Fanni,Varga Emőke sau Afentáler Sára,nume de care nici nu ati auzit !!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează