SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR 24-22)

Urmările dublei-şoc din Ligă » Acuzaţii dure la Oltchim: "Bulatovici a jucat pentru Gyor!"

Bulatovici a fost cea mai slabă jucătoare a Oltchimului în returul cu Gyor.
Bulatovici a fost cea mai slabă jucătoare a Oltchimului în returul cu Gyor.

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 21:38

Cifrele din meci şi colegele de la Oltchim ale muntenegrencei îl contrazic.

Ioan Gavrilescu, fostul preşedinte al Oltchimului, crede că Oltchim a ratat în mare măsură calificarea din cauza prestaţiei sub orice critică a Katarinei Bulatovici. Fostul şef de la Vîlcea spune voalat că ea nu a vrut să lupte pentru că, se ştie, va juca din vară la campioana Ungariei.

"Cum a jucat Bulatovici pînă acum şi cum a făcut-o cu Gyor! Mie mi s-a părut că nu a vrut să joace. A făcut pase cu portarul, a aruncat previzibil. În apărare a fost jalon", e categoric Gavrilescu.

Cifrele reuşite de Bulatovici (28 de ani) în meciul de la Veszprem nu-l prea susţin pe Gavrilescu. Are 33 la sută procentaj la goluri, 3 reuşite din 9 şuturi, a făcut o forţare în atac, a trimis o pasă greşit şi a comis o dată paşi! A contabilizat însă şi nu mai puţin de şase pase decisive de gol!

"E o mare aberaţie să spunem că noi am pierdut din cauza Katarinei", o apără colegele sale. "De ce a mai dat gol la 24-23 şi a făcut 25-23? Ea nu şi-ar fi dorit să joace finala? Oricum era la Gyor, dacă semnase, cum se spune! Handbalul nu e fotbal, să blătuieşti meciuri", spun vîlcencele.

A semnat cu Gyor!
Zvonurile conform cărora Katarina Bulatovici va pleca de la Vîlcea la finalul sezonului şi a ales să meargă la rivala Gyor circulă de mult timp în lumea handbalului. Mass-media muntenegreană, dar şi cea din România şi Ungaria a anunţat negocierile.

După meciul de joi seara, fără a fi ceva oficial, conducătorii Gyorului au confirmat reprezentanţilor presei, la Veszprem, că Bulatovici va juca la Gyor. Pînă acum nu s-a anunţat pentru că, atît Oltchim, cît şi Gyor erau angrenate în Liga Campionilor. În plus, cele două erau şi adversare în semifinale.

A bătut exact ca la antrenament
Katarina Bulatovici a marcat la Veszprem prima aruncare de la 7 metri. A tras serios, iar Haraldsen nu a avut ce face. La al doilea 7 metri, Katarina a ales să pună o boltă peste norvegiancă. Nu a reuşit. Exact aceeaşi execuţie a avut şi la ultimul antrenament dinaintea partidei cu Gyor.

La concursul de aruncări de la 7 metri, Bulatovici a pus boltă peste Paula Ungureanu, care a prins mingea cu siguranţă. Deşi cele mai bune executante la acel concurs au fost Brădeanu, Managarova şi Pineau, Vestergaard a ales să bată Bulatovici, apoi Meiroşu. Adina nu a ratat de la linia de 7 metri.

90 de goluri a marcat Bulatovici pentru Oltchim în Liga Campionilor în actualul sezon. Are o medie de 6,4 goluri

Filmul evoluţiei jocului Katarinei Bulatovici
minutul 2: prima aruncare, apără Haraldsen
minutul 9: gol, din 7 metri
minutul 13: ratează o aruncare de la 7 metri. Boltă peste Haraldsen, dar aceasta reţine
minutul 15: o angajează pe semicerc pe Oana Manea. Singură, pivotul calcă semicercul
minutul 19: angajare pentru Managarova, ucrainianca înscrie, 6-9
minutul 31: aruncare la poartă, apără Haraldsen
minutul 37: aruncă la poartă, apără Haraldsen
minutul 37: eliminare de 2 minute
minutul 41: forţare în atac
minutul 42: aruncare la poartă, apără Haraldsen
minutul 46: angajare pentru Managarova, gol pentru Iulia, 16-20
minutul 49: golul 2, scorul ajunge 22-16 pentru Oltchim
minutul 52: pasă grea la Oana Manea, pivotul Oltchimului nu prinde mingea
minutul 56: aruncare Bulatovici, apără Haraldsen. Scorul e 22-24
minutul 57: 20 paşi, scorul continuă să fie 22-24
minutul 58: 20 golul 3, scorul e 23-25, Vîlcea era calificată încă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
raducumatei
raducumatei  •  14 Aprilie 2013, 03:18

Ei nu se fac blaturi...cum sa nu....e clar frantuzoaica de culoare Pineau si Bulatovici asta au facut jocul lui Gyor.E clar ca lumina zilei.A fost de-ajuns ca ele sa nu forteze in anumite faze sau sa joace aiurea.

alenb
alenb  •  13 Aprilie 2013, 23:10
Postat de williamfaulkner pe 13 Aprilie 2013, 14:17

Pe teren au fost DOUA tradatoare joi seara: Pineau, care a jucat lamentabil, si Bulatovici, care n-a jucat nimic. Toate celelalte fete au fost extraordinare. Iata, au trecut doua zile de la acel meci si daca vineri noapte e de inteles de ce nu m-a luat somnul de necaz, efectele acelei dezamagiri nu au disparut nici azi. Am ramas cu un gust atat de amar... Dintre toate dezamagirile traite de mine in sport vreodata, asta a fost de departe cea mai dureroasa. Un meci pe care din pacate nu-l voi uita niciodata. Shame on you, Pineau & Bulatovici!!!

proasta de manea risipeste ultimul atac cu pase "printre". Portarita ia 2 goluri din ce unghi de pe nextrema, bradeanu a incercat s-o angajeze pe aceasi manea cand era tinuta de 3. Toate astea in ultimele 9 minute. De ce nu a dat un gol niciuna dintre aceste admirabile? Impreuna cu golul lui .. Bulatovic era suficient pentru calificare.

alenb
alenb  •  13 Aprilie 2013, 23:06
Postat de miszlik pe 13 Aprilie 2013, 17:56

Sunteti patetici, intotdeauna,cand pierdeti un meci cautati tap ispasitor.. Ori arbitrii,ori o jucatoare.. Nu meritati sa joace ptr voi nici un jucator de bun simt

bai da chiar asa, cum de noi romanasii nu dam vina pe arbitraj?? :))) Am trait s-o vad si pe asta, nu mai e vinovat arbitrul pentru infrangere. Nici americanii, nici merkel nici UE? Doar Bulatovic? Of romanii, de aia sunt si vor ramane inapoiati

Vezi toate comentariile (56)
Comentează