SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANGLIA

Vâlcea și Bistrița câștigă turneele pe care le-au organizat

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 20:36

SCM Rm. Vâlcea a câștigat la scor toate meciurile, în timp ce Bistrița a avut meci greu cu nou-promovata Minaur.

SCM Rm. Vâlcea a câștigat "Cupa Vâlcii", competiția pe care a găzduit-o vineri și sâmbătă în Sala Sporturilor "Traian".

Echipa pregătită de Florentin Pera a câștigat la scor toate cele trei partide susținute: 25-17 cu Dunărea Brăila, 29-14 cu HC Zalău și 41-28 cu Bekescsaba (Ungaria). Brăilencele au terminat pe doi, ele trecând de HC Zalău, 26-19, și de Bekescsaba, 32-28. Echipa lui Gheorghe Tadici a evitat ultimul loc, trecând și ea de unguroaice cu 27-23. "A fost un turneu reușit, în care echipa a arătat bine. Evoluția concludentă a fetelor ne dă încredere înaintea Supercupei României", a declarat antrenorul Florentin Pera. SCM Rm. Vâlcea va deschide oficial sezonul, pe 25 august urmând să întâlnească la București, campioana CSM București, în Supercupa României.

CS Gloria Bistrița 2018 a câștigat "Cupa Bistrița Năsăud" după ce a învins în ordine pe Minaur Baia Mare, 27-26, Karpati Ujgorod (Ucraina), 30-15, și U Cluj Napoca 35-31. Fanii ardeleni au avut posibilitatea să le vadă la lucru pe noile venite la echipă, Ana Maria Inculeț, Valentina Elisei Ardean și Garcia Avila.

Oana Chirilă Țiplea a primit trofeul, fiind ajutată de fiul său:

Accidentată, Teodora Bloj nu a evoluat. Nou-promovata Minaur Baia Mare a terminat pe locul doi, câștigând disputele cu Ujgorod, 30-14, și U. Cluj, 30-22. Ucrainiencele de la Ujgorod au terminat ultimele, după ce au fost învinse și de u Cluj, 18-27.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează