SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Vâlcea și CSM București, victorii lejere în campionat

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 20:58

Campioana a câștigat 34-26 cu U Cluj, ”tigroaicele ” s-au impus la Brăila, 33-23SCM Rm. Vâlcea și CSM București continuă lupta la titlu, umăr la umăr. 

âAmbele formații s-au impus marți seara, fără emoții, și sunt la egalitate de puncte, 40, în clasament, după 16 etape.Vâlcea a fost condusă pe teren propriu cu 4-1 și cu 7-4 de U Cluj. 

Oltencele au revenit însă, dar au reușit să se desprindă destul de greu. Au intrat la pauză în avantaj, 17-13, iar în partea a doua ardelencele nu au mai avut putere să revină. Vâlcea a controlat jocul, toate jucătoarele au intrat pe teren, iar campioana s-a impus cu 34-26. Alexandra Badea cu 8 goluri și Mireya Gonzalez cu 7 au fost principalele marcatoare, dar o prestație foarte bună a avut și portarul Marta Batinovici. 

Problemele de sănătate îi dau în continuare bătăi de cap antrenorului Florentin Pera care nu le-a folosit ieri pe Fraga Fernandez și Marta Lopez.Fără gol în ultimele 10 minuteDunărea Brăila a sperat 45 de minute că poate produce surpriza în fața celor de la CSM București. 

Dunărencele au intrat la pauză în dezavantaj minim, 17-18, dar în partea a doua, au trecut prima dată la conducere. "Tigroaicele" aveau un singur gol, 23-22 în minutul 46! Ceea ce a urmat e greu de imaginat. Gazdele au mai marcat un singur gol până la final, iar CSM de 10 ori. 

În ultimele 10 minute, Brăila nu a mai găsit calea spre gol!Cristina Neagu a marcat de 9 ori, evoluții bune având la CSM și Carmen Martin și Andrea Lekici (5 reușite). De la Brăila s-a remarcat Aneta Udriștoiu cu 7 reușite.

SCM Rm. Vâlcea și CSM București joacă la finalul săptămânii meciuri în Liga Campionilor, Vâlcea pe teren propriu cu Savehof (sâmbătă, 15:30), iar CSM București în Franța, cu Metz (duminică, 16:00). 

Cristina Neagu vrea să aducă Liga Campionilor în România: „Mă bucur că am rămas, putem ajunge departe împreună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close