SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER COMPLET

Valentin Ghionea, la UCM Reşiţa pînă în 2011

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Extrema dreapta a naţionalei României Valentin Ghionea a semnat un contract valabil cu UCM Reşiţa, pînă în vara anului 2011, handbalistul primind drept de joc chiar de meciul de miercuri, cu echipa campioană HCM Constanţa.


Valentin Ghionea se pregăteşte cu UCM Reşiţa de cîteva săptămîni, dar a fost nevoit să aştepte înţelegerea dintre cluburi, cu Pick Szeged, din Ungaria, cu care se afla sub contract. Mai multe neînţelegeri cu antrenorul şi conducerea clubului din ţara vecină l-au determinat pe jucător să plece de la Szeged, UCM Reşiţa obţinînd transferul definitiv al lui Ghionea.


Extrema dreaptă va intra pe teren chiar în derby-ul Ligii Naţionale masculine, programat miercuri, de la ora 18:00, la Reşiţa, cu campioana HCM Constanţa.
MEDIAFAX

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2010, 10:53

vai ce stire emotionanta....

 •  25 Februarie 2010, 22:24

dar de ce nu_l luati pana in 2012?saprinda si sfarsitul lumii aici?da-ti salariile la muncitori!

 •  25 Februarie 2010, 22:18

da a venit gheonea si....campionat!l-ati adus degeaba!mai bine mai tineati muncitori in fabricaca asa se lauda chebutiu ca moare fabrica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează