SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Valentina Elisei Ardean a ajuns la Baia Mare şi ar putea debuta împotriva fostei sale echipe

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 10:34

Extrema stînga a "naţionalei" poate să debuteze în tricoul noii sale echipe chiar duminică, împotriva formaţiei de la care a plecat, Cetate Deva.

Valentina Elisei Ardean, 31 de ani, extrema stînga de la Cetate Deva, care fusese declarată liberă de contract după ce formaţia hunedoreană nu i-a achitat drepturile salariale, a semnat pînă la urmă cu HCM Baia Mare.

Iniţial, fosta jucătoare a Oltchimului se înţelesese cu CSM Bucureşti, echipa patronată de Primăria Capitalei, dar în cele din urmă s-a răzgîndit.

"Am ales Baia Mare pentru că HCM are o strategie bine pusă la punct. La Baia Mare se doresc rezultate, sînt ambiţii mari şi aceste lucruri nu pot decît să mă motiveze foarte mult", a declarat Elisei.

Handbalista "naţionalei" României crede că nu va avea probleme cu adaptarea la noua sa echipă. "Fetele m-au primit foarte bine. Cu unele am mai fost coechipieră la Oltchim, cu altele am jucat la echipa reprezentativă", spune Alice.

"Concurenţa mă ambiţionează!"
Elisei s-a alăturat echipei în programul de antrenamente şi ar putea să debute chiar împotriva formaţiei la care a jucat ultima dată, Cetate Deva.

"Eu acum joc la Baia Mare, nu mă mai interesează Deva. O să încerc să-mi fac treaba cît mai bine". Concurenţa pe post la noua echipă nu o îngrijorează.

"Ştiu că din vară va ajunge la Baia Mare şi norvegianca Herrem, dar pe mine concurenţa mă ambiţionează şi mai tare. Cu cît sînt jucătoare mai valoroase, cu atît mai bine", a încheiat Elisei.

Fără a o pune la socoteală pe Herrem, HCM Baia Mare are acum patru extreme stînga în lot: Jenica Rudics, Valentina Elisei Ardean, Andrada Maior Paşca şi Ana Maria Tănăsie. Ultima este însă accidentată.

41 de goluri în 11 meciuri pentru Cetate Deva a reuşit Elisei în actualul sezon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  30 Ianuarie 2014, 22:23

La ora actuala Elisei clar nu mai e ce-a fost. Totusi e nevoie si de o a doua extrema de valoare.

gabrielaj
gabrielaj  •  29 Ianuarie 2014, 21:55

Elisei este foarte talentata si joaca bine ne bucuram ca a ajuns la Baia Mare.

razvyyc
razvyyc  •  29 Ianuarie 2014, 16:56

Atat Elisei cat si Camilla Herrem au atins varful performantei la 23 ani. Elisei este mult mai talentata, la Herrem este multa munca. Elisei a avut foarte multe ghinioane... cand era in varf de forma, se accidenta grav. A revenit de vreo 3 ori ca si pasarea Phoenix, cand multi nu-i mai dadeau sanse. Acum este o femeie implinita. Astept un bun randament din partea ei (peste cel al Camillei). Sper sa primeasca suficiente sanse.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează