SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA 18-26 (9-9)

Valentina Elisei: "Trebuie să ne gîndim la rezultate pozitive"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Valentina Elisei, roagă suporterii şi pe toţi cei care le-au fost alături pînă acum, să le susţină şi în meciul contra Ucrainei, de mâine.

"Trebuie să trecem peste acest meci. Să ne ridicăm moralul ca să putem merge mai departe. Ăsta a fost ghinionul nostru. Şi ele au jucat la victorie, dar au avut dorinţă mai mare.

Trebuie să ne gîndim la următoarele două meciuri. Sper ca Ramona să fie alături de noi în continuare. O să fie foarte greu, dar noi trebuie să ne gîndim la rezulatate pozitive. Sper ca suporterii să fie alături de noi în continuare", a spus Elisei după înfrîngerea suferită în faţa Spaniei, scor 18-26. 

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (19)
 •  10 Decembrie 2008, 16:47

mult succes fetelor!sa dovedim ca ceea ce s-a intamplat aseara a fost o greseala...intr-un fel e mai bine ca am pierdut cu spania, decat sa pierdem cu norvegia....acum trebuie sa ne mobilizam incredibil, dar am incredere in fete! pacat de accidentarea lui maier si paula radulescu.....poate fetele vor sa joace si pentru ele,sa le dedice victoria!cat despre noi suporterii adevarati:suntem alaturi de voi si la bine si la rau! HAI ROMANIA!ACUM ORI NICIODATA!bafta multa fetelor, ma rog pentru voi

 •  10 Decembrie 2008, 15:56

urata infrangere....da' poate e bn ca a venit acum ..asta o sa ne mobilizeze...bv alice s-a vazut ca ai luptat cum ai putut mai bn...bafta in continuare...hai romania!!!

 •  10 Decembrie 2008, 10:35

Probabil ne vom lupta pana la moarte pentru locurile 7,8 ca de obicei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează