SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNII ŞI-AU AFLAT ADVERSARELE ÎN CUPELE EUROPENE LA HANDBAL

Vardar PRO Skopje-UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău-OIF Arendal

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 martie 2011 12:37

Vardar PRO Skopje-UCM Reşiţa

UCM Reşiţa va întîlni în sferturile de finală ale Cupei Cupelor echipa macedoneană Vardar Pro Skopje, primul meci urmînd să se dispute în capitala Macedoniei pe 26/27 martie, iar returul o săptămînă mai tîrziu, la Reşiţa.

Vardar Skopje a obţinut patru victorii în cupele europene în actualul sezon. În primul tur a trecut de echipa luxemburgheză HC Berchem, după 42-23 la Skopje, şi 29-19 la Crauthem (Lux). În "optimi", liderul din Macedonia a dispus de echipa daneză FIF Copenhaga, calificîndu-se tot cu o dublă victorie: 33-20 şi 27-23.
Nu mai puţin de zece jucători străini evoluează la Vardar Skopje: şase sîrbi, doi muntenegreni, un georgian şi un ceh. Fostul jucător al Stelei, Bozidar Nadoveza evoluează la Vardar.

Ştiinţa Bacău- OIF Arendal

În Challenge Cup, Ştiinţa Dedeman Bacău va înfrunta echipa norvegiană OIF Arendal. Primul meci va avea loc la Bacău pe 26/27 martie, iar returul în Norvegia, pe 2/3 aprilie.

OIF Arendal a eliminat pînă acum pe turcii de la Bahcesehir Koleji după 40-24 şi 40-29, ambele partide avînd loc în Norvegia, la Nedenes, dar şi pe RD Slovan (Slovenia), după 21-19 şi 23-23.
După 16 etape, OIF Arendal e pe locul 4 în campionatul Norvegiei, cu 22 de puncte, la 7 lungimi distanţă de liderul Elverum.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează