SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Variantele de primăvară » HCM Baia Mare va juca cu Viborg pentru accederea între primele opt echipe ale Europei

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 20:59

Campioana României e sigură de calificare doar dacă o învinge pe Viborg. Înfrîngerea o elimină din Liga Campionilor, iar la egal stă la mîna Gyorului.

Un meci cît un sezon! HCM Baia Mare joacă duminică, de la ora 20:00, cel mai important meci din acest an. Campioana României o întîlneşte pe teren propriu pe Viborg, într-un meci de care pe care! Maramureşencele au două variante de calificare, dar doar una le dă siguranţă de sută la sută, victoria. Chiar şi aşa, HCM nu e sigură de locul 3, ci poate termina şi pe locul 4. Un singur lucru e cert. Dacă va pierde cu Viborg, Baia Mare e eliminată din Europa!

Varianta 1 - Victorie, locul 3 în grupă
HCM Baia Mare cîştigă în faţa fostei campioane a Europei, indiferent de scor. Calificarea e asigurată, dar pentru a ocupa locul 3, Gyor ar trebui să scoată cel puţin un rezultat de egalitate la Metz! În aceste condiţii, Baia Mare va juca în "sferturi" cu DINAMO VOLGOGRAD.

Varianta 2 - Victorie, locul 4 în grupă
HCM Baia Mare cîştigă cu Viborg, Metz o învinge pe Gyor. Ambele echipe vor avea 8 puncte, dar franţuzoaicele termină pe 3, avînd avantajul jocurilor directe. Baia Mare merge în "sferturi", dar va întîlni BUDUCNOST PODGORICA, echipa Cristinei Neagu, principala favorită la cîştigarea Ligii în acest sezon.

Varianta 3 - Egal, locul 4 în grupă
HCM Baia Mare termină la egalitate cu Viborg, iar Metz pierde cu Gyor. În aceste condiţii, Viborg va termina pe locul 3, iar Baia Mare pe locul 4. Adversara din "sferturi, BUDUCNOST PODGORICA.

Varianta 4 - Egal, necalificare
HCM Baia Mare remizează cu Viborg, dar Metz scoate şi ea cel puţin un egal cu Gyor, o echipă care nu mai are nici o motivaţie la meciul din Franţa. Baia Mare e eliminată din Ligă.

Varianta 5 - Înfrîngere, sinonimă cu ratarea calificării
Un eşec în faţa danezelor nu le mai dă nici o şansă băimărencelor la prinderea locului 3 sau 4.

Vin cu 14 jucătoare
Viborg a scăpat de problemele de efectiv, după ce a avut meciuri în Ligă în care a fost nevoită să treacă şi 8 jucătoare, jumătate din cîte avea voie! La Baia Mare, Viborg vine cu 14 handbaliste, nelipsind dintre acestea Skov, Damnjanovici, Burgaard. Lipseşte însă, în continuare, Fisker.

În ultima etapă de campionat, miercuri seara, Viborg a învins-o cu 27-26 în deplasare pe Nykobing. A fost primul succes după patru eşecuri consecutive! Skov şi Damnjanovici 6 goluri, Kirsten Balle 5, Louise Burgaard 5 au fost principalele marcatoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ddenisssa
ddenisssa  •  13 Martie 2015, 09:09

Damnjanovici a revenit cu jocuri bune, dar nu poate tine tot meciul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează